2777
2789
عنوان

همش استرس بعدشو داررررم

137 بازدید | 21 پست

چند ماهه تو کار کراتینم مشتری هامم همرو از راه تبلیغ جور کردم اصلا اشنا نیستن اما همش بعد کار استرس دارم وای نکنه موج بگیره نکنه برگرده ،

تا حالا مورد آنچنانی نداشتم همه کارام خوبه 

ولی طرف خودش سه روز اول رو رعایت نکنه میاد میگه چرا موج گرفته فکر می‌کنه اشکال کار از ماست

خیلی کار پر استرسیه برام همش استرس دارم بعد کار نمی‌تونم لذت ببرم از نتیجه

همش با خودم میگم نکنه اشتباه کردم وارد این کار شدم میگم کاش لاین دیگه‌ای میرفتم

به نظر شما چیکار کنم با این حس و حال اگرم لاین خوب و بی‌استرسی می‌شناسید بگید برم یاد بگیرم در کنارش

کراتین که استرس نداره اکه موادت خوب باشه برنمیگرده ...ولی واسه سلامتی خودت خیلی مضره ...منم رنگ و لایت بودم یه مو خشک بود و دکلره داشت سوخت 😅از بس ناراحت شدم برا طرف ادامه ندادم ..فکرش کن مشتریه بهم دلداری میداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراتین که استرس نداره اکه موادت خوب باشه برنمیگرده ...ولی واسه سلامتی خودت خیلی مضره ...منم رنگ و لا ...

موادم خوبه تاحالا برگشتی هم نداشتم اما بعضی ها سه روز اولو رعایت نمیکنن خم میکنن مورو و یکم موج ک میگیره پیام میدن فلان شده خب خودتتت کردی من ک گفتم رعایت کن سه روزووو

موادم خوبه تاحالا برگشتی هم نداشتم اما بعضی ها سه روز اولو رعایت نمیکنن خم میکنن مورو و یکم موج ک می ...

کار همینه ...منم از کار رنگ اومد بیرون رفتم مژه ...تا مشتری پاش میذاشت بیرون پیام میداد همش داره میریزه 😬

آره کاشت مژه هیدن بنظرت خوبه ارزش داره یاد بگیرم؟

والا کاشت که میگن مژه خیلی میریزه ...اکستنشن بهتره ...اگه دوس داری بیا ...چون استرس نداره اندازه مو ...ولی باید.موادت عالی باشه و سرعت دستت بالا ...که اونم به مرور میشع