2777
2789
عنوان

شپش سر

11103 بازدید | 27 پست

سلام دوستان. امروز رفتم آرایشگاه ابروهامو بردارم یه خانومی اومد برای موهاش آرایشگره بهش گفت موهات شپش داره یعنی هنوز تخمش رو سرته. آرایشگره گفت رشک داره. ما هم رفتیم نگاه کردیم دیدیم یه چیزای سفید مثل شوره داشت هیچ فرقی با شوره نداشت. بدبخت خانومه کلی ترسید که نه بابا خیلی هم خانوم تمیزی به نظر میرسیذ. بعد آرایشگره گفت به تمیزی نیس از کسی گرفتی. خانومه هم گفت آخه اصلا سرمم نمیخاره. آرایشگره هم همش بهش میگفت پول ندی بری دکتر با سرکه خوب میشه. اون طفلکی رفت بعدش من از وقتی اومدم خونه دارم به سرم نگاه میکنم میبینم مال منم دقیق مثل اون خانومس یه چیزایی مثل شوره. گاهی هم سرم میخاره. چون باردارم خیلی نگرانم با خودم میگم برم دکتر یا نه. شما کسی داشتین که شپش داشته باشه نشانه هاش چیه. لطفا راهنمایی کنید میگم شاید از اون خانومه گرفتم چون روسریمو رو روسریش گذاشته بودم یا شایدم منم از کس دیگه گرفتم میشه راهنمایی کنید نشونه هاش چیه؟؟؟؟؟

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان باید از کجا بفهمیم شپش هس یا شوره میشه راهنمایی کنید آخه آرایشگره میگفت تو تابستون خیلی زیاد میشه ولی من تا این سن اولین باره همچین موردی دیدم الان همش فک میکنم رو سرم چیزی راه میره اعصابم خورد شده

اگه میخوای خیالت راحت شه سس مایونز و سرکه قاطی کن بزن هم از گرفتن پیشگیری میکنه همم اگه شپش باشه واقعا از بین میبره

همین الان دقیقا تو همین لحظه یه نفر تو دنیا هست که داره دست نیافتنی‌ترین آرزوی مارو زندگی میکنه!!

فکر نکنم از روسری انتقال پیدا کنه،اخه شپش فقط تو سرومو زندست،شاید توهم زدی عزیزم

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خب الان باید از کجا بفهمیم شپش هس یا شوره میشه راهنمایی کنید آخه آرایشگره میگفت تو تابستون خیلی زیاد ...

شوره با یه سر تکون دادن میریزه ولی تخم شپشو با ناخن باید بگیری بکشی تا جدا بشه اصلا عین شوره نیس اگه اونجوریه شپشه

باسرکه بشور بعد نرم کننده بریز قشنگ ومحکم از ریشه شونه کن با اون شونه پلاستیک قدیمیا

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
اگه شبیه تخم شپش باشه اگه توش پر باشه بین دوناخن بذاری فشار بدی میترکه و یه ابی میزنه بیرون که اگه ا ...

سرمو با هر سرکه ای بشورم خوبه؟ سرکه قرمز داریم تو خونه. برای بارداری بد نیس

باسرکه بشور بعد نرم کننده بریز قشنگ ومحکم از ریشه شونه کن با اون شونه پلاستیک قدیمیا

ما فقط سرکه قرمز داریم تو خونه خوبه؟ برای بارداری بد نیس