2777
2789
عنوان

حس ششم هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 45 پست
حس ششم نیستم حس میکنم پسره

🥹🥹🥹پسرم باشه عالیه رو تخم چشمام اونم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
پسره

فدات دعا کن سالم باشه و صالح بعد هم اون چیزی که ته دلم میخوام،آخه قلب کوچولوش ضعیف میزد

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دارم بعدا نتیجه سونو بگی  انشالا هرچی هست سالم باشه

حتما میام میگم عزیز دلم،اگ انلاین بودی و جوابمو دادی یه هدیه کوچولو بهت میدم

میشه واسه منم یکی 

حس ششمی نیستم گلم اما حدسم واست پسره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من مجردم 🤣🤣🤣🤣 عزیزم  من سوالم اینکه  آیا از من خوشش آمد یا ن ؟ حسش چیه ؟

اخی عزیزم انشائ الله عشقتون پایدار گلم من حس ششمی نیستم فداتشم  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اسی جونم ببخشید  ایاشلا به سلامتی زایمان کنی  هرچی خیر  منم سوال پرسیدم  ببخ ...

راحت باش عزیزم 😍