2777
2789
عنوان

لعنت به عشق

340 بازدید | 48 پست

هر موقع میام نی نی سایت راهنمایی میخوام ازتون همش میگید بدردت نمیخوره فلانه طرفت اینجوریه باهاش بهم بزن چطور وافعا میتونم با تنها کسی ک تو این دنیا دارم تمومش کنم با کسی ک یکسال تموم شب تا صبح کنارش بودم هر شب منتظر بودم بیاد تا صبح با کسی ک دارو ندارمه وجودمه میدونم اشتباهه رابطم باهاش ولی چکار کنم من نمیتونممممم ازش بگذرم بخدا بدون اون میمیرم من فقط اونو دارم کاش بمیرم اینجوری دیگ عذاب نمیکشم 

تورو خدا برا اینکه حال دلم خوب شه یه صلوات بفرستید   😞😪💔

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزشره قبول دارم 

ادم هی میخاد نرمال رفتار کنه بگه براش مهم نیست دوساعت میشینه فکر میکنه این به درد من نمیخوره اصلا رابطمون غیرممکنه دو دقیقه به خودش میاد میبینه دار فکر میکته طرف چقد چشاش خوشگله💔😂

خوب اگه شرایط ورابطه منطقی نیس چجوری نیس فک می‌کنی ته عاشقی یا حتی ازدواج به کجا میرسه وقتی خودتم بد ...

الان خوشبختم مگ ک اون موقع بدبخت شم کل بدنم داره میلرزه کاش جرعتشو داشتم خودم میکشتم عرضه همین کار هم ندارم 

خیلی چیزشره قبول دارم  ادم هی میخاد نرمال رفتار کنه بگه براش مهم نیست دوساعت میشینه فکر میکنه ...

خودم میدونم داره باعث نابودیم میشه ولی نمیتونم ازش دل بکنم نمیتونممممم 

چشه؟

اصلا پسر بدی نیست خیلی لجبازه مشروب میخوره بدتر میشه خیلی بهم گیر میده همش دائم دعوا هست البته مقصر خودمم چون کارای اشتباه زیادی داشتم ولی مثلا الان خودش رفته بود تو کالاف بازی من تو اینستا بودم اومده میگ چرا آنلاینی میخوام بخوابم بعد میبینم اومده واتساپ هر چی زنگ و پی ام جوابم نمیده لج کرده 50 بار زنگش زدم اهل خیانت اصلا نیست این فقط یه گوشه از کاراش خیلی بلاها سرم آورده خیلییییییی