_nnovinsetayes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 73 عنوان جواب بدییننن 74 بازدید | 8 پست دوستانن من قبلا یه رمان خوندم نصفه گذاشتم خیلی دوستشش داشتمم الان میخوام دانلود کنم ولی اسمش یادم نیست خلاصش اینطوری بود که دختره و پسره تو ترافیک همو میبینن و از پنجره ماشین بهم نامه میدن کلکل میکنن بعد پسرهم قصد خودکشی داشت اگه اسمشومیدونین بگین لطفا 1403/02/03 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوری_بهشت عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 6156 چرا رمان میخونید ؟ اینا واقعی نیستن تازشم کلی تو روحیه آدم تاثیر بد میزارن🙂 عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️
sadafdarya عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3004 چرا رمان میخونید ؟ اینا واقعی نیستن تازشم کلی تو روحیه آدم تاثیر بد میزارن🙂 رمان خوب، خیلی عالیهاتفاقا کلی زندگی کردن یاد میگیره آدم توی مواقع مختلف چی بگی و نگی و اگر اشتباه کردی چی کنی و چی نه و....
حوری_بهشت عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 6156 رمان خوب، خیلی عالیه اتفاقا کلی زندگی کردن یاد میگیره آدم توی مواقع مختلف چی بگی و نگی و اگر ... من حوصله رمان خوندن ندارم شاید تایم اضافی زیاد داری من اصلا وقت نمیکنم عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️
sadafdarya عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3004 من حوصله رمان خوندن ندارم شاید تایم اضافی زیاد داری من اصلا وقت نمیکنم اگر تایم اضافی دارم و رمان میخونم دمم گرمولی من هم شاغلم هم خانه داریا این حال که رمان میخونم دیگه خیلی دمم گرم