2777
2789
عنوان

مزخرف ترین سایتی که دیدم همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 57 پست
حالا دلیلش چیه ویرایش متن رو هم برداشتن اصلا نمیشه چیزی بگی گوش نمیدن بهت 

ویرایش متن رو ور نداشتن تا ۳ دقیقه میتونی حذف کنی که

پسرم/اطلاعاتی راجب اجنه دارم که حاصل ۵ سال ارتباطم با یکی که (موکلین مسلمان ارتباط داشت) هست. اونا هرگز دوست ندارن خودشون رو به هر شخصی نشون بدن.اونا مثل انسان ها دانشمند. دکتر.پادشاه و ملکه دارن .اونا هم قشر فقیر و پولدار دارن حتی دارای کاخ و قصر هم هستن. اونا داری طی الارض هستن و میتونن در یک چشم بهم زدن فاصله بین زمین و آسمان سوم رو طی کنن. اونا هرگز دوست ندارن (اجنه.جن) خطاب بشن و باید به اون ها از کلمه (موکل یا از ما بهترون) استفاده کرد. اونها از گذشته. حال و آینده انسان ها خبر دارن.اونا هرگز دوست ندارن رازهای خصوصیشون فاش بشه و در دسترس عموم قرار بگیره و اگر کسی راز اونا رو فاش کنه میفهمن و اذیتش میکنن. اونا هرگز نمیتونن کارهای خدا دادی رو عوض کنن .برای مثال اگر یک انسان از اوناها بخواد که (رنگ چشم یا تغییر قد و و چیزهای خدا دادی رو عوض کنه. قطعا اونا جوابشون منفیه) اونا میتونن با قدرت خودشون به شخصی که اونا رو احضار می‌کنه توی یک آینه (که به اون علم اینه بینی می‌گویند) برای مثال 👈 شخص گمشده. وسیله گمشده آینده گذشته. چهره یک شخص. مکان چند سال گذشته یا حال یا آینده رو نشون بدن .اونا هم جشن عروسی و ازدواج دارن. و میتونن با انسان یا همون( احضار کننده هاشون ازدواج کنن ) بر خلاف تمام مردم که میگن موکلین مسلمان اصلا اذیتی ندارن. باید گفت که جن های مسلمان هم اذیت دارن آنها داری سم هستن. بر خلاف تمام کسانی که میگن سم ندارن. آنها میتونن زندگی یک انسان رو مثبت و یا منفی کنن.دنیای آنها به شدت ترسناک سرد و وحشتناک هست . بهترین گروه موکلین پری ها هستن مسلمان و به شدت زیبا که اصلا آزار و اذیتی ندارن. شخصی که اون هارو احضار میکرد باید ادابش رو هم رعایت میکرد. برای مثال. زمان احضار موکل( لاکی نباید داشته باشه و حتی غسل) و باید چادر مخصوص که پوشیه هست ( دو چشم آنها فقط پیداست مشکی رنگ ) رو بپوشه. وگرنه موکلین احضار نمیشن.انها ب شدت وفا دار هستن  بر خلاف انسان ها🙂   موفق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا اینجا قوانینش مشخصه  هر کسی بخواد میتونه نیاد یا بیاد

یک بستری رو فراهم کردن برای عموم مردم... ک قوانینش باب نظر ۹۰درصد اعضا نیست! 

طبیعتا کسی ام کسانی رو ب اجبار عضو نمیکنه،اما صرفا برای سرگرمی بهتر عده ای ، باید فضارو محبوب تر کرد.

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

خیلیا اینجا محتاج کمک هستن مجبورن بیان

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

حقیقتا حرف شما درسته

ولی تا حدودی مشتری مداری و احترام ب حقوق مصرف‌کنندگان هم باید باشه

تبلیغات شدید و بیش از حدی

کامنتا و تاپیکا قابل حذف نیستند و...

دقیقا من به خاطر یه احمق که اون فحشم داد سه روز معلق بودم انقد دوس دارم هرچی از دهنم درمیاد به این ...

من یکسال بخاطر اینکه اسم امام علی و اوردم تعلیق شدم باورت میشه😐

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
دقیقا من به خاطر یه احمق که اون فحشم داد سه روز معلق بودم انقد دوس دارم هرچی از دهنم درمیاد به این ...

منم یکی بهم توهین کرد حرفای جنسی زد بهش گفتم بیشعور منو تعلیق کردن😐🙄

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

میخاس الکی فوش ندی تا فوش نخوری حقت بود

چیکار تو دارم. با کسی دیگه بودم 

اون طرف خودش تعلیق شد بعدش بیچاره 

اونم به انگشتان پر برکعت من 

ن من به تو فش ندادم. وگرنه اون از کجا خبر داشت ؟. خو معلومه تو بهش گفتی. تو اونو فرستادی برای من

پسرم/اطلاعاتی راجب اجنه دارم که حاصل ۵ سال ارتباطم با یکی که (موکلین مسلمان ارتباط داشت) هست. اونا هرگز دوست ندارن خودشون رو به هر شخصی نشون بدن.اونا مثل انسان ها دانشمند. دکتر.پادشاه و ملکه دارن .اونا هم قشر فقیر و پولدار دارن حتی دارای کاخ و قصر هم هستن. اونا داری طی الارض هستن و میتونن در یک چشم بهم زدن فاصله بین زمین و آسمان سوم رو طی کنن. اونا هرگز دوست ندارن (اجنه.جن) خطاب بشن و باید به اون ها از کلمه (موکل یا از ما بهترون) استفاده کرد. اونها از گذشته. حال و آینده انسان ها خبر دارن.اونا هرگز دوست ندارن رازهای خصوصیشون فاش بشه و در دسترس عموم قرار بگیره و اگر کسی راز اونا رو فاش کنه میفهمن و اذیتش میکنن. اونا هرگز نمیتونن کارهای خدا دادی رو عوض کنن .برای مثال اگر یک انسان از اوناها بخواد که (رنگ چشم یا تغییر قد و و چیزهای خدا دادی رو عوض کنه. قطعا اونا جوابشون منفیه) اونا میتونن با قدرت خودشون به شخصی که اونا رو احضار می‌کنه توی یک آینه (که به اون علم اینه بینی می‌گویند) برای مثال 👈 شخص گمشده. وسیله گمشده آینده گذشته. چهره یک شخص. مکان چند سال گذشته یا حال یا آینده رو نشون بدن .اونا هم جشن عروسی و ازدواج دارن. و میتونن با انسان یا همون( احضار کننده هاشون ازدواج کنن ) بر خلاف تمام مردم که میگن موکلین مسلمان اصلا اذیتی ندارن. باید گفت که جن های مسلمان هم اذیت دارن آنها داری سم هستن. بر خلاف تمام کسانی که میگن سم ندارن. آنها میتونن زندگی یک انسان رو مثبت و یا منفی کنن.دنیای آنها به شدت ترسناک سرد و وحشتناک هست . بهترین گروه موکلین پری ها هستن مسلمان و به شدت زیبا که اصلا آزار و اذیتی ندارن. شخصی که اون هارو احضار میکرد باید ادابش رو هم رعایت میکرد. برای مثال. زمان احضار موکل( لاکی نباید داشته باشه و حتی غسل) و باید چادر مخصوص که پوشیه هست ( دو چشم آنها فقط پیداست مشکی رنگ ) رو بپوشه. وگرنه موکلین احضار نمیشن.انها ب شدت وفا دار هستن  بر خلاف انسان ها🙂   موفق

فکر نمیکنی قوانینش غیر انسانیه؟یاداون زنه تو تلوزیون افتادم که میگه هر کی نمی‌خواد از ایران بره تا این حد غیر معقوله این حرف

حتی نمیشه ویرایش کرد غلط تایپ هارو

حقیقتا حرف شما درسته ولی تا حدودی مشتری مداری و احترام ب حقوق مصرف‌کنندگان هم باید باشه تبلیغات شد ...

بله به اینجا خیلی نقد وارده ...اما به دلیل قوانین سفت و سختش باعث شده محبوب ترین باشه و تو سایت رقیب هاش رونقی دیده نشه...

مشکل اینجاست که مزخرفترین سایت هست به قول استارتر ولی به زور اینجا میخواد ادامه بده ...

خب سایت "م" میتونه با خیال راحت عضو بشه و تاپیک پاک کنه و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اخه اکثرا گلایه دارن که سایت شده بچه بازی و زدن تاپیکای غیراخلاقی و غیره. طبیعیه که بخوان قوانینی وضع کنن. وقتی ما خودمون رعایت نمیکنیم باید به زور قانون باشه حالا ی عده میپذیرن و رعایت میکنن و ی عده قبول ندارن و نمیان سایت😎

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

چیکار تو دارم. با کسی دیگه بودم  اون طرف خودش تعلیق شد بعدش بیچاره  اونم به انگشتان پر ب ...

من به کسی چیزی نگفتم تو الکی دهنتو باز کردی بمن فوش دادی من اصلا سایت نبودم اومدم دیدم برام فوش فرستادی

گنجشک های درنده