2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حق داری. منم آرزو مرگ بابام دارم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

آخ حرف دلمو گفتی منم آرزومه فقط بمیره اسمش پدره لاشی هست حالم بهم‌میخوره ازش فقط دنبال زن و رابطه هست از حیوون هزار برابر بدتره مرده شورشو ببرن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
نمیدونم دلیلش چیه ولی بعضی از پیرمردا وقتی پیر میشن میوفتن دنبال دخترای جوون

دلیلش اینه زنای بدبختشون مال و اموال جمع میکنن براشون ، نمیپوشن ، نمیخورن ، نمیگردن ، تهش مرتیکه ی لب گور هار میشه افسار پاره میکنه میوفته دنبال خرابایی ک گیر پول ان 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

هرکیو دیدم زنش خوشکل و خان

مه مرده هم عتیقه و بو گندو به زنش خیانت میکنه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
هرکیو دیدم زنش خوشکل و خان مه مرده هم عتیقه و بو گندو به زنش خیانت میکنه 

ببین به شکیرا و کایلی جنر، جنیفر لوپز، تیلور سوییفت، کلویی کارداشیان و کلی از سلبای هالیوود خیانت شد همه ی اینا هم واقعا خیلی قشنگ بودن و دلیل این خیانت مردا هم اکثرن هول و هیز بودن و تنوع طلبیه و اینجور مردا هیچوقت نباید با کسی ازدواج کنن چون متعهد نیستن به همسرشون