2777
2789

اصلا ذوق ندارم اولین سالیه که بیشتر ناراحتم تا این که خوشحال باشم دوست دارم تنها باشم 

من و خواهرم دوقلوییم که معلول جسمیه و با خانواده پدری زندگی میکنیم عمم و زنعموم زنگ زده بود که بریم بیرون طبیعت عکس بگیرین خواهرت عکس میخواد قبول نکردم اخه با کسی که راه نمیره کجا برم چه عکسی بگیرم همه عکسا بد میشه اونم طبیعت که حداقل جا برای نشستن هم نیست 

الکی گفتم بعدا میگیریم خیلی دلم گرفته 

دلم میخواست یه حشن دخترونه بگیرم دوستام باشن و برای خواهرمم تنوع بشه و راحت باشه تو خونه دوتا از دوستای خیلی صمیمیم باهم قهرن اونم نگرفتم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

می‌خوان حالتون عوض بشه خب عیب ندارن بعداً که حالتون بهتر شد میگیرید الان حالتون مساعد نیست . اگر هم بگید خب درکتون می‌کنند بعد هم نیازی نیست که حتما همه عکسا دونفره باشه که 

میتونید بگید  خودتون. تکی هم میخواهید .

عزیزم ببخشید سوال میکنم ..خواهرتون مادرزادی نمی‌تونستند راه برن ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برادرم معلول ذهنی هست ولی همه عکسام با اون قشنگه وقتی تنهایی یا با کسی عکس میگیرم به نظر خودم قشنگی عکسایی ک با اون گرفتم و نداره و هرجوری ک هست دوسش دارم لحظه ای با اون بودنو به بقیه ترجیح نمیدم

طعم حرفات از قهوه هم تلختر بود برام متاسفم عزیزم خدا خودش به شما وخواهرتون کمک کنه 

ممنونم سلامت باشی🌱

عزیزم الان طبیعت خیلی قشنگه خواهرتم به همین بهانه از خونه بیرون میبرید و حالش عوض میشه 

ببرم بیرون چجوری عکس بگیره رو زمین ؟ بغل عمم؟ رو ویلچر که خودشم دوست نداره بگیره 

ببرم بیرون چجوری عکس بگیره رو زمین ؟ بغل عمم؟ رو ویلچر که خودشم دوست نداره بگیره 

یه عکس گرفتن انقدر چیز مهم نیست قرار نیست پوستر بشه و همه مردم دنیا ببین چندتا عکس خانوادگی و یه گردش کوتاهه هرطور صلاحه عزیزم 

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
کاش هم پول داشتم هم حالم خوب بود یه جشن خوب میگرفتم

من در جریان تاپیک‌هاتون هستم، کاش همه انسانها مثل شما مهربان و فداکار بودن، این‌طوری دنیای اطرافمون قشنگ‌تر بود، خدا قوت ان‌شاء‌الله خدا کمکتون کنه از این شرایط خارج بشید🌿💚🌺

براتون آینده‌ای سرشار از آرامش و حال خوب آرزو می‌کنم🥰