2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا مبلغ میگید بگید که گروهی میدین یا خودتون دارید کارت میگیرید جداگانه میدین

من معلمم. خبر دارم نفری ۱۵۰ گذاشتن الیزابت بگیرن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

به عنوان یک معلم ، کادو لازم نیست یک نامه هم که خود دانش آموز بنویسه خیلی حس خوبی به ما میده😍

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۶ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃

نماینده کلاس نفری ۱۰۰ تومن جمع کنه در کلاس ۳۰ نفری میشه ۳ تومن ۷۰۰ کیک بخره یا شیرینی دونه ایی گل سفارش بدن ۲ تومن کارت هدیه یا سکه پارسیان 

که در این وضعیت به کسی سختی میاد 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
کیک ۷۰۰تومنی واسه۳۰نفر جواب میده؟!!!

شیرینی دونه ایی بخرن 

یا با همین مبلغ ی مادر در بین اون کلاس پیدا میشه زحمت بکشه کیک درست کنه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
نماینده کلاس نفری ۱۰۰ تومن جمع کنه در کلاس ۳۰ نفری میشه ۳ تومن ۷۰۰ کیک بخره یا شیرینی دونه ایی گل سف ...

گل اینهمه میدین کارت هدیه خوبه که اونم مطمئنا پولو بیشتر دوست داره تا گل

گل اینهمه میدین کارت هدیه خوبه که اونم مطمئنا پولو بیشتر دوست داره تا گل

درسته ولی بعضیا گل هم تهیه میکنن خلاصه اینکه نبایدب هیچ خانواده ایی فشار بیاد 

شما بزرگوارید همه معلم ها مثل شما نیستن

لطف دارید 

ولی واقعا هرچند که کارمون از لحاظ ذهنی سنگینه برامون و فرسودگیش بالاست ، خب داریم حقوق می گیریم بابتش 

همین که دانش آموزان اون روز رو تبریک بگن و از ته دل بگن که معلمشون رو دوست دارن با ارزش تر از هر هدیه ای هست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
خوش بحال معلمشون

معلم پسرم لیاقتش بیشتر از اینهاست اما معلم دخترم حقیقتا دوس ندارم چیزی بهش بدم به اصرار همسرم میدم.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️