2777
2789
عنوان

وکالت یاپیرا ؟

122 بازدید | 12 پست

به نظرتون کدوم بهتره راستش شنیدم یه نفر ازوکالت بخاطرپرستاری انصراف داده بیاد کنکور بده پرام ریخت🦆

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دوتا چه ربطی به هم دیگه دارن؟

خواهرشوهرم وکیله دوستشم همینطور الان انصراف داده میگه میخوام برم پرستاری منم نمیدونم

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

کنکور شانسش بیشتره

وکالت قبول شده وکیله 

منظورم رشته حقوق نیس

ببین عزیزم اولا بستگی به علاقه داره و استعداد 

دوما زمینه پیرا سختی گار خیلیه برای وکالت اکثر کارها رو یه کار آموز و....میدن سخته درسته ولی بیشتر استرس کار زیاده و درآمد بالا...

من خودم ۱۰۰ از ۱۰۰ وکالت ترجیحمه ....اونایی هم که میگن خب نبست موفق نشن 

نمیشه گفت نه یکی فقط خوبه نه!!هرچیز در جای خود🥰🤗

عزیزم بستگی به علاقه و توانایی های خودت داره؛ من از بازار کار وکالت و... اطلاعات دقیقی ندارم ولی چون خودم رشته ام یکی از زیر شاخه های پیرا هست و از وضعیت استخدام و... اطلاع دارم قطعا پیرا رو ترجیح میدم. البته هم پیرا و هم وکالت سختی های خودشون رو دارن و حتی پیرا از رشته به رشته متفاوته؛ مثلا در پیرا رشته هایی هستند که صرفا باید با عشق انتخابشون کنی چرا که میزان درامد و سختی کار همخوانی ندارند از طرفی رشته هایی هم هستند که با زحمت خیلی کمتر و دغدغه به مراتب کمتر، حقوق یک پرستار چه بسا بیشتر  رو داشته باشی... البته همش بستگی به خودت داره و نمیشه مقایسه دقیقی بینشون انجام داد...