2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مینورم  ولی باردار نیستم🥲 ولی ببخشید تا حالا دکتر به من قرص آهن نداده ، کلا انگار خوب نیست ...

مینور یه کم خونی ارثی هست که از زمان تولد با آدم هست و با قرص و دارو خوب نمیشه . 

اما اگه سالم باشی و کم خون میشه باقرص و دارو خونت رو بالا برد . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

واقعا. منم دکتر متخصص نرفتم فقط دکتر زنان ازمایش دادم گفت

بله عزیزم  من کوچیک بودم ، مادرم گفتن که من و بردن پزشک عمومی و ایشون هم بی اطلاع قرص آهن دادن و بعد یه هفته اوصام بدتر شده بود ، شما با پزشک مشورت کنید   چون من از بارداری هیچ اطلاعی ندارم

مینور چرا نباید قرص اهن بخوره؟ خب دختر من مینوره ارثی داره ولی هموگلوبینش هم لب مرزه دکتر اهن داده و دو دوره هست میخوره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
مینور یه کم خونی ارثی هست که از زمان تولد با آدم هست و با قرص و دارو خوب نمیشه .  اما اگه س ...

بله عزیزم میدونم ، گفتم که مشکل از فقر آهن نیست از  تغییر شکل یک نوع از پروتئین  هست اگه اشتباه نکنم 

من حالم بد بشه خیلی،  قرص های دیگه ای تجویز میکنن

مینور یه کم خونی ارثی هست که از زمان تولد با آدم هست و با قرص و دارو خوب نمیشه .  اما اگه س ...

منم ارثی هس. والا یکی میگه کم خون یکی میگه مینور. البته تاحالا نشده سر هیچ عملی لازم به خون باشم. هموگلوبینم بعد زایمانم اومد رو۹حالا هم ازمایش دادم جوابش بیاد ببینم درچه حاله

مینور چرا نباید قرص اهن بخوره؟ خب دختر من مینوره ارثی داره ولی هموگلوبینش هم لب مرزه دکتر اهن داده و ...

من میخوردم متاسفانه حالم بد تر میشد

شاید به خاطر هموگلوبین  ش هست که میگین لب مرزه

منم ارثی هس. والا یکی میگه کم خون یکی میگه مینور. البته تاحالا نشده سر هیچ عملی لازم به خون باشم. هم ...

شما هم‌ مینوری و هم فقر آهن داری از دکتر بپرس باز ولی بنظرم کسی که هموگلوبینش در حد نرماله ولی مینوره نباید اهن بخوره تاثیری نداره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤