از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
سلام خوبی؟ریزش موهات چطوره؟من بعد قطع پروژسترون ریزش شدید گرفتم.شما خوب شدی یا نه؟؟
سلام ممنون شما خوبین
خیلی بهتر از قبل شده اونم به لطف روغن کرچک هر وقت خواستی حمام برید شب قبلش کرچک بزنید و صبح بشورینش واقعا عالیه برا مو
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
ممنوون عزیزم که جواب دادی؟یعنی الان ریزش داری هنوز؟؟؟هورمونا و پریودیت چطوره؟مرتب شده؟
🙏 نه خداشکر ریزش قطع شده ولی پریود نمیشم چند ماهه یه برنامه غذایی دارم اصلاح سبک زندگی اونو میگن خوبه لطفا برام دعا کنید زود خوب شم 🙏🌹
🙏 نه خداشکر ریزش قطع شده ولی پریود نمیشم چند ماهه یه برنامه غذایی دارم اصلاح سبک زندگی اونو میگن خو ...
قبلا پریودیهات چطور بود مگه؟چراقرص هورمونی مصرف کردید؟من قبلا زودتر از موعد میشدم با این قرصای لعنتی پریودیم عقب میفته اصلا نمیشم😢موهامم که تو۱ماه نصف شده😭
قبلا پریودیهات چطور بود مگه؟چراقرص هورمونی مصرف کردید؟من قبلا زودتر از موعد میشدم با این قرصای لعنتی ...
منظم بود به خاطر رژیم اینطوری شد