2777
2789
عنوان

کاره بدی میکنیم؟

147 بازدید | 16 پست

ما به شدت ساکتیم و شب ساعت ده میخوابیم چون صبح زود باید بریم سرکار. همیشه همسایها هامون سر و صدا کردن و همیشه دعوا داشتیم. مردم خیلی بی فرهنگی.وحالا چند وقته راحت بودیم خونه کنارمون خالی بود . هروقت میاد به مستاجر نشون میده صدا اهنگ میذارم و میرقصیم که نیان اطرافمون. بابا مردم خیلی بی فرهنگن شب باید خوابید دیگه . یعنی چی سر و صدا میکنن . از کارای آزاد متنفرم دغدغه ندارن. ما همسایمون می گفت شما اینقدر بی سر و صدایی ما فکر کردیم خونه نیستین. احساس گناه دارم ولی چاره نداریم چون صبح خسته نمیشه رفت سر کار و مردم بی فرهنگی.

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلاخره که چی،تا کی میخواین اینکارارو‌بکنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یاد فیلم هفته ای یکبار آدم باش افتادم..دقیقا شرح حال زندگی شماست

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

شما همسایه لال و کر و بدون بچه پیدا کنید..یا برید وسط بیابون خونه بسازید خخخ

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اسی شاید اونا هم بی سر صدا باشن

تا حالا همچین شانسی نداشتیم. احساس گناه میکنم. ولی خب مردم همیشه همسایه هامون تا ساعت ۲ بیدار بودن. بابا بگیرید بخوابید ما هم کار بد نکنیم

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.