2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 32 پست
آره معدلم ۱۸.۸۲ بود

هرچی میخونم من آرایش الکترونی رو نمی‌فهمم چه طوری حساب می‌کنه پس برم ماز ثبت نام کنم ببین من هیچی هیچی بلد نیستم تازه شروع کردم که جدول عناصر رو بخونم حفظ کنم  

به جز جدول عناصر چیارو باید حفظ کنم دیگه قبل از شروع ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طوری آخه عدد اتمی و این چیزا رو باید حفظ باشیم دیگه همش سوال میاد ازشون

تآ ۳۶ بلد باشی کافیه من یه بارم ننشستم حفظ کنم اینقدر سوال دیدم که ملکه ذهنم شده

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

در ضمن در تمامی سوالات کنکور خودشون عدد اتمی یا جرم مولی شون رو میدن

به هر حال ممنون ام ازت خیلی روحیه دادی بهم ممنون شبت خوش

خواهش میکنم🌷

عزیزم میشه بپرسم زیستو چجوری میخونی؟

من زیستو کامل حفظ میکنم بعدش خیلی سبز میزنم سپس پینوکیو و در آخر برای مرور فصل آزمون

من زیستو کامل حفظ میکنم بعدش خیلی سبز میزنم سپس پینوکیو و در آخر برای مرور فصل آزمون

اول کتاب درسیو میخونی یا درسنامه؟

و اینکه یه مبحثومیخونی برای بار اول و دوم میتونی تستاشو خوب جواب بدی یا برات خیلی نکات نا آشناس؟

اول کتاب درسیو میخونی یا درسنامه؟ و اینکه یه مبحثومیخونی برای بار اول و دوم میتونی تستاشو خوب جواب ...

من هیچ وقت درسنامه نخوندم خیلی خوب باید کتابو بجوی کتابای منو ببینی می‌ترسی بعدش خیلی سبز که زدی یکم غلط احتمالا زیاد خواهی داشت ولی پینوکیو که میزنم تقریبا بهتر میشه عملکردم ولی هیچ وقت نگران زیاد بودن اشتباهاتت نباش چون اونا موجب میشن سر جلسه کنکور اشتباه نکنی