2777
2789
عنوان

جراحی گوش

213 بازدید | 13 پست

برای جراحی ترمیم پرده‌ گوش دکتر گفته برم بیمارستان رسول اکرم اما تو نظرسنجی ها دیدم زیاد رضایت نداشتن!

بیمارستان امیر اعلم هم شنیدم دکترای خوبی داره 

بیمارستان بهارلو چطوره ؟ 

نمیدونم کجا برم !

تعداد رای : 0
نظرسنجی
جراحی پرده گوش سخته ؟
0
0%
برای جراحی ترمیم پرده گوش بیمارستان رسول اکرم بهتره یا امیر اعلم؟
0
0%

منم پرده گوشم پاره شده چند سال هست همین الان هم گوش درد دارم عملش چطور هست؟ 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

میگن زیاد هم سخت نیس 

اما من میخوام برم یه جا که خوب باشه 

هزینه اش هم با بیمه سلامت باشه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگن زیاد هم سخت نیس   اما من میخوام برم یه جا که خوب باشه   هزینه اش هم با بی ...

اره من تو نی نیسایت شنیدم که دکتر خوب خیلی مهمه ببین تو سایت نوبت دات کام بزن دکترهای گوش شهرتون رو بیاره بعد نظرهای راجبش رو بخون ببین از کارش راضی هستن و اگه راصیی بودن شماره اش رو بردار زنگ بزن بپرس که تو کدوم بیمارستان‌ها جراحی میکنن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نباید دست کاری کنی و نزاری آب بره تو گوشت 

متاسفانه من همش با گوش پاک کن اینا سعی می‌کردم خشک کنم گوشمو که اینجوری شد 

نباید دست کاری کنی و نزاری آب بره تو گوشت   متاسفانه من همش با گوش پاک کن اینا سعی می‌کرد ...

من آخه قارچ گوش دارم چندین سال هست درمان نمیشه و زیاد دست کاری میکنم

اره من تو نی نیسایت شنیدم که دکتر خوب خیلی مهمه ببین تو سایت نوبت دات کام بزن دکترهای گوش شهرتون رو ...

من تهرانم 

دکترای خوب هم چندتا پیدا کردم 

خواستم ببینم تو این دوتا بیمارستان بیمه سلامت قبول میکنن ؟

البته برا چند روز دیگه نوبت دارم 

برم ببینم چی میگن 

ان شاءالله که عمل نخواد اصلا

من تهرانم   دکترای خوب هم چندتا پیدا کردم   خواستم ببینم تو این دوتا بیمارستان ...

انشالله گلم همیشه سلامت باشی و کاملا گوشت هم خوب شه 

من سالها گوش میانیم عفونت می کرد و اذیت بودم همیشه دارو مصرف  میکردم ولی دیگه آنتی بیوتیک جواب نمیداد تا اینکه از طریق یکی از دوستانم با دکتر صالح محبی آشنا شدم ایشون تصمیم به جراحی من گرفتن و خداروشکر الان خیلی بهتریم جراحی وی تی که برام انجام شد خلی خوب بو بدون عارضه بود و مراقبت هاشم آسون بود واقعا ایشون رو بهتون پیشنهاد میدم که از بهترین های گوش و حلق و بینی در ایران هستند.

پسر من برای جراحی ترمیم لاله گوش پیشه دکتر غلامرضا بیاضیان رفت

جراحیش خوب بود به مشکل و عوارضی هم برنخورد خداروشکر

دکترش هم بسیار خوش برخرود بودن و میدونم که جراحی ترمیم پرده گوش هم انجام میده بهتره زنگ بزنید بپرسید

سلام عزیزم دکتر خوب پیدا کردی؟میشا منم راهنمایی کنی برای جرتحی پرده گوش کجا برم ؟

بله گلم بیمارستان رسول اکرم رفتم جراحی کردم الان خوبم خدارو شکر ، دکتر مریم یعقوبی البته اونجا همه ی دکترهای عالی هستن