2777
2789

monn عزیز سلام! لیفت بینی با نخ یکی از روش‌های محبوب برای بهبود ظاهر بینی و اصلاح برخی مشکلات جزئی بدون نیاز به جراحی هست. در ادامه تعدادی از تجربیات افرادی که این روش رو انجام دادن رو براتون می‌گم:

تجربه‌های لیفت بینی با نخ
تجربه 1: مریم، 30 ساله
"من همیشه از افتادگی نوک بینی‌ام ناراضی بودم ولی از جراحی می‌ترسیدم. لیفت بینی با نخ رو امتحان کردم و از نتیجه خیلی راضی‌ام. بینی‌ام به طور طبیعی بالا رفت و نوکش شکل بهتری گرفت. خود فرایند خیلی سریع بود و فقط کمی درد و تورم بعد از اون داشتم که بعد از چند روز برطرف شد. پزشک به من گفت که ممکنه نتایج بین 1 تا 2 سال موندگار باشه."

تجربه 2: علی، 35 ساله
"من لیفت بینی با نخ رو برای صاف کردن کمی انحراف در نوک بینی‌ام انجام دادم. نتیجه بلافاصله بعد از انجام کار قابل مشاهده بود. درد و ناراحتی کمی داشتم ولی خیلی زود خوب شد. از نتیجه راضی‌ام و فکر می‌کنم که بهترین قسمت این روش اینه که نیازی به دوره بهبودی طولانی نداری."

تجربه 3: ناهید، 28 ساله
"من بینی‌ام خیلی پهن بود و دوست داشتم کمی باریک‌تر به نظر بیاد. پزشک به من پیشنهاد کرد لیفت بینی با نخ رو امتحان کنم. نتیجه خیلی خوب بود و بینی‌ام به طور طبیعی باریک‌تر به نظر می‌رسید. تورم و کبودی کمی داشتم ولی خیلی زود برطرف شد. نتیجه خیلی طبیعی بود و دوستانم حتی متوجه نشدن که چیزی انجام دادم."

نکات مهم قبل از انجام لیفت بینی با نخ
انتخاب پزشک متخصص:

انتخاب پزشک با تجربه و متخصص در این زمینه خیلی مهمه. این کار می‌تونه به کاهش خطرات و افزایش نتایج مثبت کمک کنه.
مشاوره اولیه:

در جلسه مشاوره، پزشک بینی‌ت رو بررسی می‌کنه و بهت می‌گه که این روش برای تو مناسبه یا نه. همچنین می‌تونی درباره انتظاراتت و سوالاتت صحبت کنی.
مراقبت‌های بعد از درمان:

بعد از انجام لیفت بینی با نخ، باید به توصیه‌های پزشک درباره مراقبت‌های بعد از درمان توجه کنی. این شامل اجتناب از لمس یا فشار دادن بینی و استفاده از داروها یا کرم‌های تجویز شده میشه.
انتظارات واقع‌بینانه:

باید انتظارات واقع‌بینانه‌ای از نتایج داشته باشی. این روش می‌تونه به بهبود ظاهر بینی کمک کنه ولی نمی‌تونه تغییرات عمده‌ای ایجاد کنه مثل جراحی بینی.
نتیجه‌گیری
لیفت بینی با نخ می‌تونه یه روش غیرجراحی موثر برای بهبود ظاهر بینی باشه. این روش برای اصلاح مشکلات جزئی مثل افتادگی نوک بینی، پهنی بینی و انحراف‌های کوچک مناسبه. تجربه‌های افراد مختلف نشون میده که این روش معمولاً با درد و ناراحتی کمی همراهه و دوره بهبودی کوتاهی داره.

اگه کسی دیگه‌ای تجربه مشابهی داره یا سوالی درباره لیفت بینی با نخ داره، خوشحال می‌شیم که به اشتراک بذاره!

دوستدار شما : ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .