2777
2789
عنوان

جاری بلاگر

1009 بازدید | 17 پست

جاری ام بلاگره، حدود ۸۰k

بلاگر روزمرگی 

خیلی تعریف درآمدش میکنه 

واقعا درآمدشون با اینقدر فالوور بالاست؟ کلا شاید روزی یه تبلیغ بذاره

من خودم کارمندم ، بنظرم کارمندی و کار آزاد داشتن شاید حقوق و درآمدش پایین باشه ولی حداقل همیشگی و ریسکش کمتره

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر تبلیغ رو ی تومن بگیره ماهی 30 داره    

ماشالله ولی فکر نکنم این حد 

پس همینه صفحه بلاگرهای بالای یک میلیون بسته میشه داغون میشن

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بلاگری هم کار هر کسی نیست.من خودم خیلی کم رو و درونگرا هستم.اصلا نمیتونم زندگیمو بریزم تو مجازی.

دقیقا منم اهل و روحیاتم به کار مجازی نمیخوره

ماشالله ولی فکر نکنم این حد  پس همینه صفحه بلاگرهای بالای یک میلیون بسته میشه داغون میشن

حالا ی تومن برای این  بلاگرای در پیتیه    معروفاشون بین 50 تا 150م بابت هر استوری میگیرن بیخود نیس دولت دندون طمع بسته ازشون مالیات بگیره

دیگه کمه کم واسه هر تبلیغ یک میلیون بگیره میشه 30 تومن تازه بیشتر تبلیغ بزاره که بیشترم هست درآمدش

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
حالا ی تومن برای این  بلاگرای در پیتیه      معروفاشون بین 50 تا 150م بابت هر است ...

مالیات که چندساله قرار بگیرن ولی هنوز که به نتیجه ای نرسیدن