2777
2789
عنوان

بچها بعد طلاق زندگی سخته؟

329 بازدید | 33 پست

چطوریه ..؟ من بچه دار نمیشم .. فک کردم باردارم تستمم مثبت شد . ولی تمروز پریود شدم 

دیگه نمیخام درمان ادامه بدم 

و تصمیم گرفتم  

جدا بشم 

چون حوصله حرف کسیو ندارم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم  اینجوری فک نکننننن خدا بزرگه من دختر خاله. ۱۳ سال بچه نیاورد اقد دوا درمون کرد چواببب نداد ک نداد یک سال نیم بیخیال دوا درمون شد بعدش خدادادی بچه دار شد ماشالله الان ی پسر یک ساله داره س ماه بعد زایمان هم باردار شد دوباره ی دختر الان ی ماه دگ دخترشم میاد . ناامید نشوووو هر لحظه قسمتت باش حتما باردار میشی دیگ اسم طلاق نیار

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چقدر امروز تاپیک درمورد طلاق زیاده  عادی شده انگار برای همه  ولی من چرا نمیتونم به این س ...

شاید اینجا اینقدر میگن طلاق بگی طلاق بگیر یواشکی بدون اینکه بفهمیم رو زندگیمون تاثیر میزاره 

شاید اینجا اینقدر میگن طلاق بگی طلاق بگیر یواشکی بدون اینکه بفهمیم رو زندگیمون تاثیر میزاره 

دقیقا رو من خیلی اثر گذاشته منم همش فکر میکنم باید طلاق بگیرم و اگه به شوهرم فرصت دوباره بدم یعنی احمقم

خدایا شکرت🤍
منم امشب حوصله ندارم شام بپزم دیگه هسته شدم تصمیم دارم جدا بشم دیگه 

🤣🤣🤣🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
هر شب هر شب شام باید بپزم دیگه به اخر خط رسیدم 

وای تو دیگ این زندگی ب درد ت نمیخوره حتما طلاق بگیر