2777
2789
عنوان

شیر خودم یا خشک؟

108 بازدید | 24 پست

سلام مادرای عزیز

پسرم دو ماه و نیمه. شیر خودمو میخورد کمکی فقط نصفه شبا شیر خشک میدادم. الان چند روزه بدقلقی میکنه کمتر شیر خودمو گیخورد. امروز کلا سینمو نگرفته. اگه براش بدوشم میخوره ولی نمیخواد بمکه‌ . به نظرتون کلا دیگه بی خیال باید بشم؟

خواهش میکنم شیر خودت رو بهش بده

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال  تا چن سالگی بچه شیر مادر میخوره؟

تا دو سالگی

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کاش شیر خشکش رو قطع کنی چون مزه شون خوب نیست چون از شیشه شیر زیاد میاد و راحت میاد برا همین سینه نم ...

چون وزنش کمه باید بدم. میدونم راحت طلب شده. دنبال راهکارم چه کنم

کاش شیر خشکش رو قطع کنی چون مزه شون خوب نیست چون از شیشه شیر زیاد میاد و راحت میاد برا همین سینه نم ...

شیر خودم هم کم شد بعد یه اتفاقی که برام افتاد. تنها شیر خودم سیرش نمیکنه

خب عزیزم نمیگیره جیغ میزنه. الان چند ساعت ندادم که گرسنه بمونه نگرفت. دیگه ترسیدم حالش بد بشه. وگرنه ...

خواهش میکنم تحمل کن شیر خشک  در برابر شیر مادر اصلا مزایا نداره منم همچنین اشتباهی کردم🤦

خواهش میکنم تحمل کن شیر خشک  در برابر شیر مادر اصلا مزایا نداره منم همچنین اشتباهی کردم🤦

نمیتونم کلا شیر خشک رو کم کنم. چون بعد یه اتفاقی که برام افتاد شیرم کم شد مجبورم کمکی بدم. چجوری تحمل کنم از ۹ صبح ۳۰ سی سی فقط دادم که گرسنه بمونه هلاک شد ولی سینه نگرفت. 

شیر خشک با قطره چکان بده بهش ، سینتو میگیره نگران نباش هیچکدومو قطع نکن  به بچت گرسنگی بدی که شیر خودتو بخوره 😐

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
شیر مادر خیلی بهتره  ولی خب الانم چاره ای نداره یا باید بهش گشنگی بدی که دوباره سینه خودتو بگی ...

عزیزم مرکز شیردهی فقط به تازه زایمان کرده ها کمک میکنه که چجوری سینه دهن بچه بزارن بچرو چجوری بغل کنن. بچه من مشکل مکیدن نداره تنبلیش میاد. خیلی ناراحتم که اینجوری شد

نمیتونم کلا شیر خشک رو کم کنم. چون بعد یه اتفاقی که برام افتاد شیرم کم شد مجبورم کمکی بدم. چجوری تحم ...

عزیزم شیشه راحته شیر هم نداری بخاطر همون قبول نمیکنه خودت غذاهای مقوی بخور از دارو خونه هم کپسول شیر افزا بگیر  پسر پنج ساله من الان یه ساله بهش شربت‌کلسیم میدم اخر هم میگن استخوناش بخاطر همین شیر خشک کوفتی ضعیفه هر دکتری هم بردم اول گفته بچه شیر خشکیه🤦🤦🤦