2777
2789

من میخوام بارداری دوم رو اقدام کنم، چندوقت پیش متوجه یه پوسته هایی توی سرم شدم دکتر گفت صدفه(پسوریازیس) پماد داد و خوب شد، بعد یه مدت کوچولو درمیاد و باز پماد میزنم میره، بدنم هم خارش داره اگزما چندساله، از بعذ زایمانم، ممکنه بارداربشم باز؟؟  ایا پسو ازبین میره توی بارداری؟ میتونم اقدام کنم؟؟ هرچی میدونید بگید لطفا؟؟؟ چون نمیتونم پماد و قرص کورتونی مصرف کنم توی بارداری، تروخدا بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرنکنم توبارداری اربین بره من همسرم دوازده ساله گرفتارش هست خوب نمیشه ولی با پماد کمترمیشه پمادکه ت ...

همسرت؟ بچه دارید؟ تجربشو داشتید توی بارداری ازبین نره؟ 

اره دوتابچه دارم مشکلی برای بچه دارشدن پیش نمیادوالا به شوهرم دکتر گفت این بیماری درمان نداره

اره درمان نداره، شما خداروشکر چون خودت نداری نمیدونی بارداری چجور میشه بااین بیماری،،، من چون خودم باید باردارشم باوجودش نگرانم

اره درمان نداره، شما خداروشکر چون خودت نداری نمیدونی بارداری چجور میشه بااین بیماری،،، من چون خودم ب ...

فکرنکنم مشکلی برای بارداری پیش بیادنگران نباش عزیزم این فقط یه مشکل پوستی هست که فقط خودت اذییت میشه برای بچه مشکلی پیش نمیادشوهرمن بدنش زیادخارش داره

فکرنکنم مشکلی برای بارداری پیش بیادنگران نباش عزیزم این فقط یه مشکل پوستی هست که فقط خودت اذییت میشه ...

اره مشکل پوستیه ولی مشکل اصلی داخلیه که پوست واکنش داده. میترسم باردارشم و بیشترشه