2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یه سری مباحث انتخاب کردم و از هر کدوم خیلی کم تست زدم برای همین خیلی تسلط ندارم روشون و اینکه توی تست زدن ضعیفم می تونه به خاطر این باشه که از اون مباحث کم تست زدم؟

و به نظرتون توی اردیبهشت چطوری درس بخونم که هم برای نهایی بخونم و هم تست از ۱۲ بزنم و هم مباحثی که تسلط ندارم رو مسلط بشم ؟

ممنونم✨️🌹

سلام عزیزم من ریاضی هیچی نخوندم برا نهایی و کنکور تیر فیلم ببینم بهتره یا جزوه یا درسنامه ؟ فینیت ...

چند فصل مثل حد مشتق تابع انتحاب کن ببین با فیلم 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )
سلام من یه سری مباحث انتخاب کردم و از هر کدوم خیلی کم تست زدم برای همین خیلی تسلط ندارم روشون و اینک ...

بله صد درصد همینه 

ی برنامه خوب بچین این مباحث ک کاد کردی تست کم زدی رو بذار و نهایی هم بخون باهاش 

بله صد درصد همینه  ی برنامه خوب بچین این مباحث ک کاد کردی تست کم زدی رو بذار و نهایی هم بخون ب ...

ممنونم ❤میشه بگین چینش برنامه به چه صورت باشه بهتره؟ رشتم تجربی

مثلا ۲تا تخصصی بخونم ۲ تا عمومی 

یا مثلا زیست و فیزیک رو هر روز بخونم یا ...؟

پیشنهادتون چیه که هم برای کنکور و هم نهایی باشه

ممنونم ❤میشه بگین چینش برنامه به چه صورت باشه بهتره؟ رشتم تجربی مثلا ۲تا تخصصی بخونم ۲ تا عمومی&nbs ...

نهایی مدت بیشتر بذار دو تخصصی هر روز برای مرور 

سلام عزیزم من این مباحث رو خوندم وتست های کنکور 98تاالان رو باهاشون کار کردم میشه یه نگاهی بهشون ...

اول از هر چیزی اشتباه ک داری اینه ی سری مبحث میخونی و تست کار نمیکنی اینطوری ارزشی نداره اگه شد صریب دار بزن ...

و موضوع دوم زیست مباحث کم خوندی و تست کم زدی آینو درست کن 

فیزیک دهم مباحث ساده ای داره بخون حیفه 

شیمی آلی فوق العاده مهمه تو کنکور 

و دو هر درش رو ۳۰ _۴۰درصد بزنی رشته های خوبی میاری ....

شک نکن با تلاش رتبه خوبی میاری کافیه بخونی