2777
2789
آخه من مناطق بود اول بعد الان گفتن کد میشه 53با کد ملی زدم پیامک اومدویرایش موفقیت آمیز بود ولی روی ...

قسمت سهمیه باید نوشته بشه روی کارت به کافینت برید بپرسید 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بنظرت رشته انسانی با حداقل چه رتبه ای میتونم به مصاحبه فرهنگیان دعوت بشم؟با سهمیه منطقه ۳🥲

کل سال رو معمولی درس میخوندم  مثلا بعضی روزا ۸ ساعت بعضی روزا سه ساعت ولی الان حس میکنم هیچی بلد نیستم

درصدام توی شبه آزمونا هم افتضاحه🥲

سلام بنظرت رشته انسانی با حداقل چه رتبه ای میتونم به مصاحبه فرهنگیان دعوت بشم؟با سهمیه منطقه ۳🥲 کل ...

راستش هر سال میگن نمیشه گفت قطعی ولی سال قبل با تراز ۶۵۰۰ میگفتن مجازن ....نگران نباش مرور کن این چند روز رو 

من یه سوال دارم 

من موقع درس خوندن زود خسته میشم 

چکار کنم؟ 

بعد یه سوالم اشتباه حل کنم سریع انرژیم میوفته و کلافه میشم 

و مشکل اینه ک موقع حل کردن سوالات اشتباهات الکی میکنم مثلا 2 +2 مینویسم 5:/

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
من یه سوال دارم  من موقع درس خوندن زود خسته میشم  چکار کنم؟  بعد یه سوالم اشتبا ...

باره های درسی تو گم بذار که تمرکز داسته باشی ب مدت ده مین استراحت کن بین هر بازه ..یک درس مثل زیست رو رو خم ۴ ساعت نخون 

شما تمرین میکنی سوال حل میکنی بیشتر یاد بگیری پس ب این فک نکن اشتباه شد مهم اینه سر کنکور اشتباه نکنی ....

تمرکز نداری و باید درستش کنی

باره های درسی تو گم بذار که تمرکز داسته باشی ب مدت ده مین استراحت کن بین هر بازه ..یک درس مثل زیست ر ...

ممنون 🌱 💚 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

من بدبخت شدمممم

کم خوندمممم

اگ قلول نشم چی

میخام هرجی خوندمو از اول جمعبندی بزنم برا تیر ماه

بنظرت بده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من بدبخت شدمممم کم خوندمممم اگ قلول نشم چی میخام هرجی خوندمو از اول جمعبندی بزنم برا تیر ماه بنظ ...

بهتره برنامه بریزی و جمع بندی خوبی داشته باشی به تهش فک نکنی فقط تلاش کنی تلاش،کنی حتما میشه 

بهتره برنامه بریزی و جمع بندی خوبی داشته باشی به تهش فک نکنی فقط تلاش کنی تلاش،کنی حتما میشه 

برا تیر بخونم بد نیس

نکنه نرسم اخه

ولی خیلی خوندم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃