2777
2789
عنوان

کادو روز معلم

310 بازدید | 28 پست

امروز دوستم بهم زنگ زد و درد و دل کرد 

گفت دوماهه دخل و خرج مون به هم نمیخوره

اونوقت یکی از مادرای خود شیرین کلاس پسرم توی گروه نوشته بیاید پول جمع کنیم روز معلم برای پسر خانم معلم دوچرخه بگیریم 😐

اخه معلمی که نصف سال رو یا سفر بود یا مرخصی زایمان گرفت وقتیم بود درست درمون درس نداد خودش که هیچ چرا باید برای پسرش دوچرخه بگیریم .

گفت مادر دوسه تا از بچه ها که باهاشون صمیمی م باهام تماس گرفتن گفتن بچه های خودمون آرزوی دوچرخه دارن ولی قدرت تهیه ش رو نداریم اونوقت باید برای پسر خانم معلم استین بالا بزنیم 

واقعا چرا بعضی از مامانا توی هر مراسمی کاسه داغ تر از آش ن 😐بابا اگه شما شرایط مالی داری قرار نیست که همه شرایط شون اکی باشه که

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم مادرا گفتن پول بدیم هرچی شد برای خانم الیزابت هکون رنج قیمت بخریم

ولی نگفتن چقدر هرکی هرچقدر دوست داشت میزد بقیه مادرا هک متوجه نمیشن کی چقدر زده 

زور نیست

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

کاری به توانایی مالی ندارم ولی حرف اون مادری که گفته دوچرخه بخریم واسه پسر معلم با عرض معذرت احمقانه بود و اصلا کسی نباید دنبال این حرف رو بگیره! روز معلم چه ربطی به پسر معلم داره!

نگیرین منم معلمم والا اصلا خوشم نمیاد معلم باید از قبل اعلام کنه هیچ گونه کادو و هدیه ای نمی پذیرم جز گل لبخند فرزندانم !

اولا وظیفش انجام داده دوما نهایتا گل بگیرین دیگه اگه حتما میخوان پول جمع کنن هرکس درحد توانش پول بده براش کارت هدیه بزنن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

روز معلم چرا برا بچش باید کادو بخرین🤔🤕

خود شیرینی بعضی از ماماناست دیکه 😐

خود شیرینی بعضی از ماماناست دیکه 😐

نماینده خود شیرین ما برای مدیر وناظم ومعلم قرآن ومعلم ورزش و فارسی دار هم قراره بگیره بعدم یه سلیطه بازی درمیاره آدم نمی تونه اعتراضی بکنه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چه مسخره واقعا.همیشه ازین آدما همه جا هستند حالا من دبیرم یکی از همکارا الا بلا پول جمع کنیم برا مدیر هدیه بخریم

از حق نگذریم مدیر انسان به تمام معنا .اصلا قبول نمیکنه 

حالا که قبول نمیکنه همکار  میگه برا مدرسه جاکفشی می‌خریم گل می‌خریم ال میخریم خب چه کاریه خودشیرین

باید از خودمون شروع کنیم دوست شما بگه من نمیدم

بهش گفتم شما و چند تا مامانا که باهم صمیمی هستین بگین ما نمیدیم 

گفت یکی از مامانا توی گروه گفته اگه میشه یه چیز مناسبتر بگیریم مثلا اسکوتر 

مامانی که پول جمع میکنه هرچی دهنش اومده گفته که خسیس هستین و نمک نشناسید و قدر نمیدونین و چمیدونم این مزخرفات 

بقیه مامانام گویا ترسیدن دیکه حرفی  بزنن