2777
2789
عنوان

طلاق راه حل درستیع بنظرتون؟!

8530 بازدید | 101 پست

همسرم کلیه هاشو ازدست داده کارنمیکنه باخونواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم!هممون۱۰نفریم!همیشه خدامریضه یه بچه۲ساله دارم کل جهیزیم توخونه بقیه پخش وپلاس وضع مالی افتضاح تقریبا خرج منوپسرم باپدرمه!افسردگی گرفتم ناموسابیشترشبا بخاطرهمسرم بیدارم چون مریضه اخلاقشم که ازوقتی مریض شدع که فقط دارم تحمل میکنم خونواده شوهرمم کسی کاری به کارم نداره هرکس برای خودش زندگی میکنه!فقط میگم شکرخدا نمیتونه نزدیکی داشته باشه چون قطعاباردارمیشدم!بچه اولمم ناخاسته بود!قبل مریضیش بچه دارشدم!تازه اول جوونیمه۲۴سالمه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم جدا میشدم

ولی بعد اینکه متوجه میشدم درمان ندارن و حمایت هم ندارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یعنی دیگه شوهرتو نمیخوای که حتی بخوای تلاشی برای استقلال و یه گوشه باهم بودنتون بکنی؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

گناه داره 🥲 تنهاش نذار 

اگه ولش کنی بری خدایی نکرده روحیه شو میبازه

میدونم خیلی سخته عزیزم ولی از خدا میخوام بهت توانشو بده

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

من بودم جدا میشدم ولی بعد اینکه متوجه میشدم درمان ندارن و حمایت هم ندارن

درمان داره میشه پیوندکرد عزیزم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

من شوهرم فلج هم باسه ولش نمی کنم 

چقد زنای نی نیسایت بی معرفتن 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐