2777
2789
عنوان

خیانت:)

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 49 پست
از کجا فهمیدی از خیلی ها نود میگرفته؟  نمیشه بخاطر داشتن احساسات جنسی به آدم ها خرده گرفت و بر ...

من و اون چند مدت تو گروه تلگرامی باهم بودیم و خب میدیدم با دخترا لا...س میزنه و حتی شوخیای جنسی میکنه . اون موقع نمیدونست من کراشم روش . تا اینکه اومدم با یه پیج فیک دختر که ناشناس بودم امتحانش کردم و دیدم که گفت نود میخواد و حتی ازش پرسیدم که از خیلیا نود گرفتی؟ گفت اره. و دنبال رابطه عاطفی نیست . جاست سک...س 

منم همونجا بهش گفتم که کی هستم  و  لیاقت دوست داشتن رو نداری بلاکم کرد . منم کلا بیخیالش شدم دو ماهه . اونم با اینکه میگفت حوصله رل زدن رو نداره و چندین ماه سینگل بود . خبرش اومده که رل زده با یکی و رابطشون لانگ دیستنس ه

من و اون چند مدت تو گروه تلگرامی باهم بودیم و خب میدیدم با دخترا لا...س میزنه و حتی شوخیای جنسی میکن ...

و هنوزم خوشت میاد ازش؟ 

اینی که به هرررکسی سر راهش قرار گرفته گفته عکس نود بده تکلیفش مشخصه دیگه.

بعید میدونم به این آسونی بشه بهش اعتماد کرد 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و هنوزم خوشت میاد ازش؟  اینی که به هرررکسی سر راهش قرار گرفته گفته عکس نود بده تکلیفش مشخصه دی ...

نه خوشم نمیاد ازش

ولی برام سواله اینی که میگفت من رابطه عاطفی نمیخوام و حوصله رل زدنو ندارم چطور رل زد. البته حتی زیر پستش تو کامنتا با دختره شوخی جنسی کرده بود . احتمالشم هست برای رابطه جنسی باهاش رفته تو رابطه

خیانت هیچوقت بخشش نداره.الان چشمتو ببندی فردا زیر ی سقف با بچه  باز خیانا میبینی.دوران عقد و نامزدی واسه همینه ک اگه این چیزارو میبینید جداشید

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻