2777
2789
عنوان

خیانت:)

671 بازدید | 49 پست

سلام 

من از سه شنبه هفته پیش متوجه شدم نامزدم داره بهم خیانت میکنه...این شخص اصلااا توی این دوسال گوشیش رو نمیداد به من،من اونروز به زور گوشیشو گرفتم و متوجه شدم که با خانم همکلاسیش حرف میزنه سریع گوشیو از دستم کشید...رفتم با مادرش صحبت کردم هر کاری کردم چون دوسش داشتم،به خوده اون دختره پیام دادم گفت که من نمیدونستم شما توی زندگیشی بعد فقط هم لاس زدن بوده یعنی رابطه ای که توش دیت داشته باشه این چیزا نبود... ولی خب اگر من نمیفهمیدم قطعا این چیزا ام اتفاق میفتاد دیگه...الان نمیدونم چکار کنم تا چهارشنبه بهش فرصت دادم یه کاری کنه...آبروش پیش همه رفته خیلی پشیمونه منم خیلی دوسش دارم ولی اصلااا هیچ جورخ دلم باهاش صاف نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟

ینی چی لاس میزدن؟ میخواسته مخشو بزنه؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه مثلا میخواسته بیشتر اشنا بشن و اینا....

چند وقته نامزدین ؟ رابطتون چطوریه؟!

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اگ من بودم بی حرفی طلاق میگرفتم 

ولی بدون کسی گ اینکارو کرده بازم میکنه  خیانت دلیل نمیخاد عزیزم اگ میخای جدا شو اگرم نه دلتو صاف کن حق طلاق و حق حضانت بگیر ازش بخاه یچیزی ینامت کنه و بردگرد الکی الکی بدون هیچی نبخشش فدای دل شکستت بشم:)

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
چند وقته نامزدین ؟ رابطتون چطوریه؟!

دو ساله باهمیم...

و جالب تر اینکه من دوماهه پدرمو از دست دادم و این شخص با دیدن اینکه حال روحیم اینقدر بده اینکارو کرد باهام