2777
2789
عنوان

سهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث من بدبخت دو سال تو اوج کرونا توی بیمارستان بخاطر طرح کارم کار کردم آخر سر بقیه که سهمیه داشتن است ...

یکی دیگه رو میشناسم هر سال کلی تجدید درس افتًاح  فکر کن سال ۸۸ که پرستاری آزاد راحت بود اون همونم با سهمیه قبول شد چند ترم اضافه خورد با همون سهمیه استخدام شد یعنی بزور درس می خوند

من سهمیه ندارم ولی حرام نیست  به نظرتون برای ادره کشور باید از کسانی استفاده کرد که یکبار جونش ...

اگ بابام رفته باشه وفاداریش ثابت کرده نه من 

ولی وقتی کنکور ناعادلانه اس چرا منی ک حتی کتاب ندارم ازش استفاده نکنم؟ 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
یکی دیگه رو میشناسم هر سال کلی تجدید درس افتًاح  فکر کن سال ۸۸ که پرستاری آزاد راحت بود اون همو ...

اینجوریم نیست

من سهمیه ندارم ولی حرام نیست  به نظرتون برای ادره کشور باید از کسانی استفاده کرد که یکبار جونش ...

من هزار نفر دیدم باباهاشون جبهه رفتن ولی اجازه ندادن بچه شون سهمیه بگیره چون حق کسی ضایع میشه کم هم نیستن خیلی ان

بخدا قسم که همون شهید که جونش رو داده راضی نیست به این بی عدالتی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

نه واقعا به اونا باید از نظر مالی رسید ولی کاروشغل حق کسیه که بیشتر زحمت کشیده

♥️♥️

۱خودت قضاوت کن حق اونی که سهمیه نداره ولی خیلی بیشتر از تو  خونده چی میشه

حق منی ک جای درس خوندم ک هیچی بهم یاد ندادن ولی اون بهترین جا درس خونده و ی آزمون مشترک می دیم چی میشه؟ 

۱خودت قضاوت کن حق اونی که سهمیه نداره ولی خیلی بیشتر از تو  خونده چی میشه

بنظرت واقعا پاشو می خورن؟  حالا دانشگاه میگی ظرفیت اضافه کنن که بازم غلط ولی شغل قشنگ نون یکی دیگه اس      آشنامون دخترش با نمره ۱۶ از صد دوسال پیش قبول شد ی کلمه نخونده بود   سهمیه بالای بیست و پنج درصد داشت   باباش کلی زمین گرون سهام وام های بنیاد بدون سود بن های ماشین وام دوبل ازدواج بچه هاش سربازی پسراش  دانشگاه بچه هاش  حقوق زنش و... گرفته بعد مبگه برای خدا رفتم     الان نون یکی دیگه که کلی درس خونده تو سفره بچه اش که ی کلمه نخونده     بعد الان دو سال استخدام پس چرا هیچیش نمیشه ؟چرا این پول تو گلوش گیر نمیکنه؟

اگ بابام رفته باشه وفاداریش ثابت کرده نه من  ولی وقتی کنکور ناعادلانه اس چرا منی ک حتی کتاب ند ...

به هر حال پدرتون توی تربیت شما موثر بوده 

اگه داری استفاده کن و لزومی نداره به کسی بگی 

به هر حال هر کس یه سری امکانات داره یکی امتیلز داره یکی پول داره صندلی میخره یکی می تونه کلی کلاس کنکور شرکت کنه 

عدالت را باید خودتون برای خودتون فراهم کنید هیچ چیز دنیا عادلانه نیست 

یه همکلاسی دانشگاه داشتم من سال ۹۴ ترمی ۲ ملیون میدادم اون بخاطر سهمیه همش رایگان بود

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
به هر حال پدرتون توی تربیت شما موثر بوده  اگه داری استفاده کن و لزومی نداره به کسی بگی  ...

درسته❤️

حق منی ک جای درس خوندم ک هیچی بهم یاد ندادن ولی اون بهترین جا درس خونده و ی آزمون مشترک می دیم چی می ...

بی خیال والا توی ناف تهرانم اونی که درس میخونه کوفتم بهش یاد نمیدن خودش باید تلاش کنه

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
بخدا قسم که همون شهید که جونش رو داده راضی نیست به این بی عدالتی

حالا خوبه اون شهید اون دنیاس نمی تونا حرف بزنه این آشنایی که مبگم زنده اس ی کله تا تهران مشهد بردشون هرچی بگی براشون فراهم کرده بهشون خونه داده از بالای سهمیه   بعد میگه استفاده کنید استفاده کنید   از اون ورم میگه برای خدا رفتم     آشنامون دخترش با نمره ۱۶ از صد دوسال پیش قبول شد ی کلمه نخونده بود   سهمیه بالای بیست و پنج درصد داشت   باباش کلی زمین گرون سهام وام های بنیاد بدون سود بن های ماشین وام دوبل ازدواج بچه هاش سربازی پسراش  دانشگاه بچه هاش  حقوق زنش و... گرفته بعد مبگه برای خدا رفتم     الان نون یکی دیگه که کلی درس خونده تو سفره بچه اش که ی کلمه نخونده   چرا هیچیش نمیشه  ؟