اره فکر کنم برا من هنوز عصب کشی نکردم خیلی درد میکنه نمیتونم غذا بخورم چند وقت بعد پر میکنه؟
💔💔💔💔💔💔 ادم نادرست هر روز باعث ناراحتی و سر خورده شدنت میشه تورو نمیبینه احساسات تورو درک نمیکنه هی منتظرت میزاره هرروز حالتو بد میکنه مراقبت نیست نیاز هاتو نادیده میگیره به جای اینکه شادترت کنه هی افسردت میکنه بعدم بهت میگه غر غرو و بد اخلاق و با ایراد هاش اعتماد به نفستو نابود میکنه ولی ادم درست باعث پیشرفتت میشه و هرروز باعث شکوفاتر شدنت میشه ببین کیو تو زندگیت راه میدی و چقد براش مایه میزاری وگرنه خودت باید تاوان بدی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره فکر کنم برا من هنوز عصب کشی نکردم خیلی درد میکنه نمیتونم غذا بخورم چند وقت بعد پر میکنه؟
اگه عفونت نداشته باشه و مطب بری همه کارا و تو یه جلسه اجام میده ولی اگه درمانگاه اینا بری بیشتر طول میکشه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
اها منم خیلی درد میکنه یکم دو روز پیش کشیدم اونم اذیت میکنه چون خیلی سفت بود به زور کند
💔💔💔💔💔💔 ادم نادرست هر روز باعث ناراحتی و سر خورده شدنت میشه تورو نمیبینه احساسات تورو درک نمیکنه هی منتظرت میزاره هرروز حالتو بد میکنه مراقبت نیست نیاز هاتو نادیده میگیره به جای اینکه شادترت کنه هی افسردت میکنه بعدم بهت میگه غر غرو و بد اخلاق و با ایراد هاش اعتماد به نفستو نابود میکنه ولی ادم درست باعث پیشرفتت میشه و هرروز باعث شکوفاتر شدنت میشه ببین کیو تو زندگیت راه میدی و چقد براش مایه میزاری وگرنه خودت باید تاوان بدی.
مآل من عفونت نداشت اخه ولی همون عصب کشیش دو جلسه طول کشید
دندون کرسی بود؟آخه من تا حالا دندون کرسی پرنکردم فقط دندون نیش پر کردم که اونم یه جلسه ای تموم شد
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
اگه عفونت نداشته باشه و مطب بری همه کارا و تو یه جلسه اجام میده ولی اگه درمانگاه اینا بری بیشتر طول ...
فکرنکنم یه دفعه عصب کشیکنن پرم کننا
چرا تو مطب برای من یه جلسه ای همه کارامو کرد چون دندونم عفونت نداشت ولی تو درمانگاه دوسه جلسه طول کشید