راستش صاحب خونه پدرم هس نمیخام بعدا یارانه مشکل بشه... شما مطمین هستین؟ راستی کافینت هم میگه بانک ها ...
صاحب خونه ماهم پدرشوهرم هس. از این بابت خیالت جمع.
من برای خودمون و دوتا برادرشوهرام خودم رفتم سایت ثبت نام کردم چیه کافینت بری کلی پول میگیره. اسم سایت samane.mrud.ir هس. اکثر بانکا بازن بعضیاشون مث سپه یا ملت هنوز اعتبار نداره
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
آخه تو یه تاپیک گفته بودن اگر فامیل مستاجر و موجر یکی باشه وامو نمیدن.مثلا میگفتن پدر و پسر نمیدن .ش ...
استارتر درباره مالیات و ایجاد مشکل برای یارانه صاحب خونه ک پدرشون باشه پرسید منم گفتم نه مشکلی ایجاد نمیکنه از این بابت ولیییی بله ابن موضوع حقیقت داره که وام ب پدر فرزندی تعلق نمیگیره. ما اول قولنامه ای ک درست کردیم اسم پدرشوهرم بعنوان صاحب خونه بود و خب وام هم فقط ب سرپرست خانوار ینی شوهرم داده میشه، قبول نکردن چون پدر پسر بودن. ولی بقیه برادرشوهرام این مشکل رو نداشتن
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چرا عزیزم گرفتیم قسط کوفتیشم با خداتومن سود داریم میدیم🤦🏼♀️😂 برادر شوهرم بنگاهیه یه قولنامه سوری درست کرد که صاحب خونمون اسم پدرشوهرم نباشه تا بتونیم وامو بگیریم
میشه راهنماییم کنی چطوری ؟ منم دنبال یه همچین راه حلیم . آخه به خاطر این قصیه مالیات کسی قبول نمیکنه ...
والا من همچین چیزی که مالیات میوفته رو نشنیدم اصن و مشملی تو کارمون نیومده. حالا مال ما ک فامیل بود ولی شما یکم شیرینی ای رشوه ای چیزی بده ب بنگاهی بعد ینفرم جور کن اسم اون بشه بعنوان صاحب خونه سوری. با صاحب خونه اصلی هم ک حالا پدرتونه یا پدرشوهرتون هماهنگ کنید حله دیگه.