2777
2789
عنوان

خیلی مظطربم

69 بازدید | 9 پست

استخدامی قبول نشدم 

خیلی مظطرب میشم تو اینجور مواقع

تمام بدنمم یخ کرده

نه اینکه برای خودم مهم باشه 

بابام خیلی گیره 

هر بار به زور مجبورم می‌کنه شرکت کنم

وقتی هم قبول نمیشم تا چند ماه قهره،

خب من شوهر و زندگی دارم شغل آزاد دارم چیکار کنم؟

بحث بابام نیست الان تو رو خدا کسی می‌دونه من چیکار کنم اینقد ترسو و مظطرب نباشم ؟

چون هنوز فکر میکنی کوچیکی و به تایید بابات احتیاج داری .

الان بزرگسالی و هرکاری که دوست داشته باشی میتونی انجام بدی .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

سلام منم کنکوری ام و مشکلم با هیچی حل نشده و قرص میخورم خیلی خوبه البته باید بگی برات تجویز کنه یه دکتر

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر دیگران اهمیت نده سعی کن خودت زندگیتو بسازی هرجور دوست داری ...الانم که مستقلی 

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
چون هنوز فکر میکنی کوچیکی و به تایید بابات احتیاج داری . الان بزرگسالی و هرکاری که دوست داشته باشی ...

خیلی ترسو هستم مثلا اگه یه قسط وامم عقب میفته ضامنم زنگ میزنم صد بار معذرت خواهی میکنم در حالی که مشکل خاصی پیش نیومده همون لحظه هم پرداخت میکنم

همش گردنم کجه جلو آدما 

از اینکه بهم چیزی بگن میترسم

حالم بهم میخوره  از این رفتار. حس میکنم اصلا عزت نفس ندارم

خیلی ترسو هستم مثلا اگه یه قسط وامم عقب میفته ضامنم زنگ میزنم صد بار معذرت خواهی میکنم در حالی که مش ...

منم دقیقا همینم . واسه موقعیت‌های کوچیک اضطراب مرگبار داریم و همیشه فکر می‌کنیم بدهکار بقبه ایم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خیلی ترسو هستم مثلا اگه یه قسط وامم عقب میفته ضامنم زنگ میزنم صد بار معذرت خواهی میکنم در حالی که مش ...

درسته ...منم مثل شما بودم ولی کنار گذاشتم اینکه نظر دیگران برام مهم باشه چون ادما سوارت میشن

می‌دونم که الان تا ۶ ماه قهره موندم چیکار کنم خسته شدم از این رفتاراشون

2بار محل ندی میفهمن ادما اختیار زندگی خودشونو دارن ...از بابت خدا هم خیالت راحت قرار نیست والدین ناراحت بشن گناه کرده باشی..تو حق زندگی داری