2777
2789
عنوان

کدبانوهایی که آش دوغتون معروفه 🥰 چطوری آش دوغ میپزید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 32 پست

سمت ما نخود نداره

سبزیش کوهیه(بهش میگیم لِپو) ، دوغشم محلیه ، با برنج محلی

بعد با کره و پودر آویشن تفت داده میخوریم. خیلیم خوشمزش😁

تخم مرغ هم نمی‌زنیم که دوغ نبره ، ب جاش تا وقتی دوغ به نقطه جوشش برسه مدام با ملاقه هم میزنیم.

زردچوبه هم سلیقه‌ایه ، بعضیا میزنن تاثیری تو مزه نداره ولی خوش رنگ میشه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بلغور جو رو می‌ذاریم بپزه ،عدس و برنج خرده هم میریزیم با سبزی آش،حبوبات پخته هم اضافه میکنیم ،وقتی آبش کامل جمع شد دوغ میریزیم ،هم می‌زنیم تا زمانی که جوش بیاد ،بعدش پیاز داغ و نعنا داغ با زردچوبه ی زیاد می‌زنیم ،میذاریم جا بیوفته ،نمک یادت نره،آش دوغ چهارمحالی

دوغ زیاد ترش نباشه .

سمت ما نخود نداره سبزیش کوهیه(بهش میگیم لِپو) ، دوغشم محلیه ، با برنج محلی بعد با کره و پودر آویشن ...

اتفاقا شنیدم تخم مرغ میزنن که نبره.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
فکر کنم دوغ محلی بخواد  همسایه ما لر هستن اهل خرم آباد اینقدرررر خوشمزه درست میکنه خانومه خیلی ...

آره اگه دوغ محلی باشه عالی میشه.

عزیزم برنج نیم دونه رو اندازه یه پیمونه بشور. یه دونه تخم مرغ رو داخلش قشنگ خوب هم بزن که دوغت نبره. بعد با دوغ ترش (من از این پاکتی های پاک میخرم. دوغ لبنیاتی هم خوبه) بزار قشنگ بپزه.هر یه ربع هم همش بزن.  وقتی یه کم لعاب انداخت نخودت رو که از قبل پختی بریز داخلش. شعله رو کم کن غلیظ بشه. نیم ساعت آخرم سبزیش رو بریز من تره و گیشنیز و سیر تازه میریزم. نمکشم تست کن. بزار خوب غلیظ بشه. با نعنا داغ تزیین کن

من فقط مدل سرعینی می‌خوام  گفتن لایکم کنید ✋

من خودمم دوست دارم روشش رو بدونم فکر کنم خیلی تفاوتی نداشته باشه. کلیات چیزایی که دوستان گفتن تقریبا یکیه ولی تو آش سرعین میدونم یه کم باقالی هم میریزن.