2777
2789
عنوان

۴۱ سوره یس❤

86 بازدید | 17 پست

زمان تا آخر اردیبهشت هست

سهم شما چند تا ؟ (:

خودم فعلا ۱ بار به نیابت از امام زمان میخونم تا ...

نیت حاجت روایی جمع

از ته دلتون برای هم دعا کنید 

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکبار میخونم...انشالله حاجت روایی همگی مون....التماس دعا واسه باردار شدن منم دعا کنین..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

منم یکبار میخونم...انشالله حاجت روایی همگی مون....التماس دعا واسه باردار شدن منم دعا کنین..

الهی که سال بعد با بچه سالم و ناز بیاید شرکت کنید❤☺

الهی که سال بعد با بچه سالم و ناز بیاید شرکت کنید❤☺

انشالله الهی آمین ممنونم بابت دعای قشنگت خدا از دل و زبونت بشنوه.....انشالله خودتم هم هرچی میخای بهش برسی..انشالله همه این تعدادی که داریم میخونیم هممون حاجت بگیریم بیاین با دل و جون برای حاجت همدیگه دعا کنیم بچه ها💚

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

فعلا ۶ تا شد☺

انشالله که میاین بقیه ....نیومدن هم خودمون تمومش میکنیم رفیق😍

انشالله الهی آمین ممنونم بابت دعای قشنگت خدا از دل و زبونت بشنوه.....انشالله خودتم هم هرچی میخای بهش ...

آمین ممنونم حتما از ته دلم شادی همه رو میخوام❤😍🤲