2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنین😭😭

177 بازدید | 23 پست

من یه ماه مطلبی راجب آدمخوارا خوندم

از اونموقع تا الان ارامش ندارم نمدونم شاید بخاطر روحیه حساسمه

هی دچار استرس میشم! بدنم شل میشه! یخ میکنم! اشتها ندارم!

همش با خودم میگم با عقل جور درنمیاد مگه انسان هم *وردنیه؟!

باز که به نتیجه میرسم بعد چن ساعت دوباره حالم بد میشه

دچار وسواس فکری شدم

اصلااا از فکرم بیرون نمیره تروخدا چیکار کنم

سوره هاروهم میخونم هرروز😭   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا هستن یا نیستن

مگه ما از تمام موجودات با خبریم

فکر کن دروغه و همچین چیزی نیست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اصلا باشه یا نباشهذهنت به چیزی دیگه مشغول کن

همینکارو میکنم

اما باز ذهنم میره سمتش

میدونی خیلی رو تاثیر گذاشته

الان حس میکنم ادمای دورورم یه همچین موجوادتین یا رو نمیکنن نمدونم چرا اینجوری شدم

[QUOTE=336300425]تو اخبار خوندم نمدونم امیدوارم دروغ باشه😭😭 خیلی به روحیه م 

چیزهایی ک حالتو خراب میکنه فکر کن دروغه

اگرم راست باشه فکر کن فرسنگها از تو دوره

باید اینو یاد بگیری

ترس از چیزهایی ک هیچ گاه شاید اتفاق نیفته تو رو از لذت بردن از حال و داشته هات محروم میکنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عزیزم تعدادشون بیشما اندکه پس خیالت راحت اینجاها هم که اصلا وجود نداره خداراشکر هزار مرتبه سعی کن به ...

مرسی عزیزدلم خیلی حرفات ارومم کرد🌹

احتیاج داشتم با یکی درمیون بزارم😢

این موارد به ندرت اتفاق میفته تو دنیای مدرن که شاید چنتا بیشتر نبودن اونم تو غرب و  توی قبیله هایی که هنوز زندگیشون مثل انسانهای اولیه هست میگن ادمخوار هم توشون هست ولی اینکه چقدر واقعیت داره رو خدا عالمه بعدشم شما که نمیخوای بری همچین جاهایی  به این افکارت پروبال نده چون هی اذیتت میکنه به این فکر کن چه انسانهای بزرگی تو دنیا هستن که خودشونو وقف کمک به انسانهای دیگه کردن مثلا خانومی اروپاییو نشون میداد که برای درمان جذامیها اومده بود ایران و سالها تو این مراکز کار میکرد البته تو کشورای دیگه هم میرن مثلا پزشک ژاپنی  که توافغانستان تو جنگ کشته شد یا اشپزاسترالیایی که برای کمک رفته بود تو فلسطین توسط اسراییلیها عمدا کشته شد 

[QUOTE=336300425]تو اخبار خوندم نمدونم امیدوارم دروغ باشه😭😭 خیلی به روحیه م  چیزهایی ک حالتو ...

دقیقا الان نمتونم مث قبلنا شاد باشم یا از زندگی لذت کلا تمرکزمو نسبت به همه چی از دست دادم

بعد عکس چنتا از این ادمخوارام دیدم

قیافه هاشون از جلو چشمم کنار نمیره

اتفاقیم با این اخبار روبه رو شدم چون خودم میشناسم تا حد امکان همیشه سعی کردم مطالب ترسناکو نخونم

دقیقا الان نمتونم مث قبلنا شاد باشم یا از زندگی لذت کلا تمرکزمو نسبت به همه چی از دست دادم بعد عکس ...

فراموش کن

اصلا از اون چیزا ترسناکترم خیلی وجود داره ولی نباید ک ب همه چی فکر کرد

رو خودت کار کن ب چیزای ک بهم میریزت فکر نکن

میشه

تلاش کن میشه