2777
2789
عنوان

❌❌این طوری نماز شب بخونیم🤗🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4677 بازدید | 381 پست

﷽🌟                                                                         این روزا دارم به این فکر میکنم؛🤔

که دنیـ🌎ـا به فرموده امام علــ♥️ـی (ع):

مانند مار (خوش خط و خال) است که هنگام لمس کردن نرم 

به نظر مى رسد در حالى که سمی کشنده درون آنست ،مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند.

به این که خُب معمولا بچه ها دنبال

چیزای رنگی رنگی میرن و‌ خوشحال میشن😅

متاسفانه دور و برمون پرشده از زرق و برق و فخر فروشی

به داشته ها و به رخ کشیدن اون به خلق خدا😏

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون رو هلاک میکنیم ❗️این که از کجا اومدیم،قرارِ کجا بریم؟                                      انگار خیلی وقته فراموشمون شده؟❗️

مثل آدم منگ و‌گیج دور خودمون میچرخیم 

بعضی هامون هم درگیر آرزوهای طولانی که انگار تمومی نداره
و بابت نداشته هامون انقدر ناشکری و کفران میکنیم  
و دایما در حال نا امیدی هستیم که حد نداره!😔                 🔻راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر اماده اییم؟میگم اگه وقت رفتنمون ناغافل برسه چقدر کار نکرده داریم؟🔺️

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

﷽🌟

این روزا دارم به این فکر میکنم؛🤔

که دنیـ🌎ـا به فرموده امام علــ♥️ـی (ع):مانند مار (خوش خط و خال) است که هنگام لمس کردن نرم به نظر مى رسد در حالى که سمی کشنده درون آنست ،

مغرورِ نادان به سوى آن مى رود و خردمند عاقل از آن حذر مى کند.

🍃به این که خُب معمولا بچه ها دنبال چیزای رنگی رنگی میرن و‌ خوشحال میشن😅

متاسفانه دور و برمون پرشده از زرق و برق و فخر فروشی به داشته ها و به رخ کشیدن اون به خلق خدا... 

که انگار تو یک مسابقه غفلت داریم خودمون رو هلاک میکنیم❗این که از کجا اومدیم،قرارِ کجا بریم؟

انگار خیلی وقته فراموشمون شده؟❗️

مثل آدم منگ و‌گیج دور خودمون میچرخیم. 

بعضی هامون هم درگیر آرزوهای طولانی که انگار تمومی نداره
و بابت نداشته هامون انقدر ناشکری و کفران میکنیم  
و دایما در حال نا امیدی هستیم که حد نداره!😔

🔻راستی برای رفتن به خونه اصلی چقدر اماده اییم؟

میگم اگه وقت رفتنمون ناغافل برسه، 

چقدر کار نکرده داریم؟🔺️

🌿با نوشتن یا یاصاحب_الزمان#   در  تاپیک سهیم باشيم🌱

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

﷽♥️ســلام عزیزان دلم

شروع این مـ🌙ـاه بندگی رو خدمت شما تبریک میگم

مـ🌙ـاهی که درهای آسمان باز میشه و به اصطلاح 

خــ٨ـﮩ♥️ـ۸ـﮩـدا رو از نزدیک تر از هروقت احساس میکنیم😇

میدونید که هر کسی یک نقطه عطـ🌟ـفی 

تو زندگیش داشته و یا داره ،

چی شد که سر دور برگردون↪️ زندگیت وایستادی ⏸️

و برگشتی ⏩️❓️

چی شد که یک دفعه به خودت آمدی و قلبت لرزید❓️

و یا چی باعث میشه حال دلت خوب بشه❓️

و با خــدا خلوت کنی❓️

یا ازش فرصت جبران بخوای❓️

بهش قول بدی و عهد کنی که سر قولت میمونی❓️

🌹⃟ 🥰لطــفا اینــجا به اشــتراک بـزار

شاید خیلیا با خوندنش تشویق بشن و باعث خـیر بشی.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

﷽♥️ســلام عزیزان دلمشروع این مـ🌙ـاه بندگی رو خدمت شما تبریک میگممـ🌙ـاهی که درهای آسمان باز میشه و ...

سلام عزیزم 

ظهور خودش گفت رنگی کنی؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

﷽💞

سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین 🕋✋️                              🌴 او فرزند علی بن ابی طالبِ

⚖️ که ظالمان عدالتش را بر نتابیدن

علی کسی بود که حکم به برگردوندن گردنبند امانتی که 

دخترش از بیت المال گرفته بود ، داد ..💎

و‌ ذره ای حق از فردی را ضایع و تباه نمیکرد .🤷

میفرمود: اگر تمام دنیا را {با تمام وسعتش} به من بدهند 

تا به اندازه‌ی گرفتن پوست جو، از دهان موری خدا 

را نافرمانی کنم، نخواهم کرد.» 🐜

و یا میفرمود : بین من و کارگرم امتیازی نیست .🌟

🌴مثل پدرش حسین علیه السلام  زیر باز خفت و ظلم

نمیره  , و پیمان و عهد هیچ طاغوت و ستمگری

بر گردنش نیست 🤌

🏝انقدر میبخشه که فقیری برای دریافت

کمک‌ گرفتن از ما باقی نماند 💸

در زمان حکومتش به وفور میبخشه

عطیه و پاداشی که شما رو بی نیاز میکنه

برکت از زمین و آسمان میجوشد 🌧️🌈

گنج های زمین برایش بیرون می اید 👑

راه ها امن و حال دلمون خوش 🦋

و‌غرق ناز و نعمت 🥰 

🌻دوستان مهدوی عزیز ، لطفا روزتون رو معطر بفرمایین با نوشتن #‍اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج_بحق امیرالمؤمنین

🗓۲۴ روز مانده تا غدیر و بیعت مجدد قلبها♥️

اینا رو دیگه خطا داد!

مولای‌من

▪️بر پا شده حسینیه گریه ها بیا ،بر روی چشم های تر از 

اشک ما بیا...

▪️شال عزای تو به عزایم نشانده است،وقت عزای مان شده صاحب عزا بیا...

عزادارم‌به‌نیت‌فرج‌صاحب‌عزا🏴

مولای‌من▪️بر پا شده حسینیه گریه ها بیا ،بر روی چشم های تر از اشک ما بیا...▪️شال عزای تو به عزایم نشا ...

خیلی خوب شده 

دستت درد نکنه 

کاش سایت مثل ادم کار میکرد 

اون وقت شما چه چیزایی که رو نمیکردی برامون 😁

خیلی خوب شده دستت درد نکنه کاش سایت مثل ادم کار میکرد اون وقت شما چه چیزایی که رو نمیکردی برامون 😁

گیفاتون 

گیفاتون

میگه مجاز نیست 

این همین تصویر عنوان رو بارگیری کردم

تصویرم میگه مجاز نیست!

رفتم قسمت گالری بود و شد

این همین تصویر عنوان رو بارگیری کردمتصویرم میگه مجاز نیست!رفتم قسمت گالری بود و شد

تو گالری هم میرم نمیشه 

کلا یه مدته 

هر چی عکس از نی نی سایت دانلود مبکنم مجاز نیست

#پرسش_و_پاسخ_مهدوی‍ 

#پرسش_وپاسخ_مهدوی‍ 

2827
2791
2779
2792