2777
2789
عنوان

حساسیت 🥺🥲

126 بازدید | 16 پست

خانما من تقریبا نزدیک 1 هفته یا بیشتر یکم، پوستم حساسیت داده بود. اولی بازوهام میخاریدن وگرم بودن وقرمز. رفتم دکتر آمپول و.. داد زدم یکم بهتر شد

تو داروها یه صابون هم بود که گفته صبح وشب بدنتو باهاش بشور

استفاده کردم همشونو 2-3روز خوب شد اما دیروز توی دانشگاه بعد از خوردن ناهار بدنم شروع کرد به قرمز شدن (روی دستام وآرنجم انگار آبله مرغان افتاده بود و قرمز بود) 

از اون آمپوله 2تا مونده بود دکتره گفته بود اولی هارو که زدی دیگه نزن خوب میشه. اما دیروز دوباره حساسیت دادم و رفتم زدمشون

بنظر شما از چی میتونه باشه؟ چه کنم من؟🥺🥲

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
باید بفهمی به چی حساسیت داری ازش دوری کنی

تاحالا سابقه نداشتم اینجور 

من مشکل معده دارم چیزای تند نمیخورم. پرهیزم از بیشتر چیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا سابقه نداشتم اینجور  من مشکل معده دارم چیزای تند نمیخورم. پرهیزم از بیشتر چیزا

من چند سال پیش حساسیت زدم بعدش فهمیدم به مایع لباسشویی حساسم، تو هم انشالله باید پیدا کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 
من چند سال پیش حساسیت زدم بعدش فهمیدم به مایع لباسشویی حساسم، تو هم انشالله باید پیدا کنی

مایع لباسشویی مون همون همیشگیه که استفاده میکنیم

از غذای دانشگا نباشه؟

مایع لباسشویی مون همون همیشگیه که استفاده میکنیم از غذای دانشگا نباشه؟

ممکنه، دیگه نخور ببین چطوره ، معمولا تا چند روز اثر حساسیت میمونه ، من دیفن هیدرامین خیلی کمش میکرد انشالله تو هم بفهمی چیه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
ممکنه، دیگه نخور ببین چطوره ، معمولا تا چند روز اثر حساسیت میمونه ، من دیفن هیدرامین خیلی کمش میکرد ...

من اشتباه میکنم ازاین ببعد غذا اونجاروبخورم. خسته شدم اونقدر خاروندم

من اشتباه میکنم ازاین ببعد غذا اونجاروبخورم. خسته شدم اونقدر خاروندم

نخارون، بدتر میشه ، میتونی دارو بخوری، داروهای ساده ای مثل دیفن هیدرامین یا قرص سیتریزین یا قرص لوراتادین 

اللهم عجل لولیک الفرج 
نخارون، بدتر میشه ، میتونی دارو بخوری، داروهای ساده ای مثل دیفن هیدرامین یا قرص سیتریزین یا قرص لورا ...

دیشب آمپول بتامتازون و کل ماستین(اگر درست گفته باشم)  زدم. سردی میخورم. بدنمم میشورم 

این قرصها برای حساسیت هستن؟

دیشب آمپول بتامتازون و کل ماستین(اگر درست گفته باشم)  زدم. سردی میخورم. بدنمم میشورم  این ...

اره اگر شدید نباشه با اینا کنترل میشه اما اگر شدید با کورتون که همون بتامتازون هست میرن اگر دیدی بعد از دو روز از امپول گذشت و خدایی نکرده دوباره برگشت یعنی عامل حساسیت هنوز وجود داره

اللهم عجل لولیک الفرج 
اره اگر شدید نباشه با اینا کنترل میشه اما اگر شدید با کورتون که همون بتامتازون هست میرن اگر دیدی بعد ...

فعلا که دیشب آمپولارو زدم بد بود حالم 

دلم میخواس سنگ پا بردارم بخارونم

امروز بد نیس بدنمو یه آب زدم ولی خب میخاره یکم هنوز

انشالله زود خوب بشی من خیلی دعا کردم تا خوب بشم چون نمیدونستم از چیه خیلی اذیت شدم

ممنونم

بله خیلی اذیت کنندس   

ممنونم بله خیلی اذیت کنندس    

انشالله زود خوب بشی بگرد ببین چیز جدیدی وارد زندگیت نشده مثل لباس مایع دستشویی پودر غذا یا ادویه ، جای خوابت  

اللهم عجل لولیک الفرج 
انشالله زود خوب بشی بگرد ببین چیز جدیدی وارد زندگیت نشده مثل لباس مایع دستشویی پودر غذا یا ادویه ، ج ...

خیلی ممنونم    من مشکل معدم دارم چیزای تند رو حذف کردم 

وسایل بهداشتی همون همیشگین

همیشه توخونه خودمون میخوابیم جایی ندارم برم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز