2777
2789
عنوان

شوهرم

550 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم یه عمل سطحی چشم کرده که اشک تولید بشه تو چشمش یک هفته هست خونه منه.حالاشوهرم میگه مادرت چرا نمیاد به مادرم سر بزنه 

البته مامانم یه بار بهش زنگ زد حالشو پرسید والا خواهرای مادرشوعرم هم نیومدن شوهرم چه انتظاراتی داره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مادر شوهرت ک چیزی نمیگه میگه؟  به شوهرت ک میگه مامانت چرا نمیاد محل نزار

مادرشوهرم نشسته همش در حال سینجیم حقوقتون چقدره.دختر داریم میگه دخترتون تحویل نگیرید خدا دوباره دختر بهتون میده.یه اتاق گرفته میگه اتاق من .دیگه گفتم بی تفاوت باشم نسبت بهش

بگو مامانم یه آدم بزرگه و خودش بخواد میاد و من از طرف اون نمیتونم تصمیم بگیرم ، من فقط میتونم از مامانت مراقبت کنم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را