2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 26 پست

[QUOTE=336292639]خیلی سخته گلم درکت میکنم ولی خب الان شرایطت حوریه باید صبر کنی  شوهرت چی میگه پشیمون هست؟[/QUOTE

میگه من کاری نکردم 

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  چطور متوجه شدین خیانت کرده

یه برنامه داریم که من خدم مشترک کردم و اون نمیدونه حالم بد بود اومدم خونمون 

وه بلافاصله اون پیام داده گفته آلتم رو میخوام سرحال کنم و .....

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

[QUOTE=336292639]خیلی سخته گلم درکت میکنم ولی خب الان شرایطت حوریه باید صبر کنی  شوهرت چی میگه ...

معلومه که قبول نمیکنه اولش مگه مدرک نشون ندادی ؟بدون مدرک هرچقدر بگی قبول نمیکنه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
یه برنامه داریم که من خدم مشترک کردم و اون نمیدونه حالم بد بود اومدم خونمون  وه بلافاصله اون پ ...

بنظرت رابطه جنسی هم داشتن؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
دختره فروشنده بوده ؟ 

بله برای زیبایی صورت و شوهر من برا آلت پی داده دختره گناهی نداره شوهر من هولع

بنظرت رابطه جنسی هم داشتن؟

نمیدونم چهار ماه رابطه جنسی با من نداره و مردای هول هم که خودتون خوب میدونین چجوریه

بله برای زیبایی صورت و شوهر من برا آلت پی داده دختره گناهی نداره شوهر من هولع

نمیدونم چی بگم واقعا . من خودم آقا هستم . از یه دیدگاه بهتر بود پیام نده از یه دیدگاه چون طرف فروشنده بود شاید بشه بگه ایرادی نداره . بستگی داره حرفشون چجوری و به کجا ختم شده . ولی بهتر بود سر وصدا راه نمی نداختی

نمیدونم چی بگم واقعا . من خودم آقا هستم . از یه دیدگاه بهتر بود پیام نده از یه دیدگاه چون طرف فروشند ...

ببخشید ولی جوری که بش میگه جون جون دیوونم میکنه 

طرف گفته حضوری نداریم تحویل درب خونه داریم و شوهرم میگه نه من خدم میخوام بیام 

و ازش بزور شماره گرفته اسمشو پرسیده دلیل نداره که بره با یه دختر فروشنده حرف بزنه

ببخشید ولی جوری که بش میگه جون جون دیوونم میکنه  طرف گفته حضوری نداریم تحویل درب خونه داریم و ...

به دختره گفته جون ؟ 

آره دلیلی نداره حضوری بره.  مگه عکس دختره رو دیده که میخواسته بره حضوری؟

به دختره گفته جون ؟  آره دلیلی نداره حضوری بره.  مگه عکس دختره رو دیده که میخواسته بره حض ...

اره عکسشو گذاشته