2777
2789
عنوان

خیانت

368 بازدید | 26 پست

سلام شوهرم خیانت کرده و باردارم خونوادم به حرفم باور نمیکنن میگن داماد ما اینجوری نیس اونجوری نیس 

شب و روزم شده گریه لطفا بگین چجوری طلافی کنم 

چون کسیم ندارم کمک کنه و تازه وارد سایت سدم

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مدرک جمع کنین و بهشون نشون بدید 

چند ماهتونه؟

به نظرم به مشاوره رایگان تلفنی زنگ بزنین

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

هوففف چه دنیای بی رحمی شده روزی نیست بیای سایت و تاپیک خیانت نباشه  

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
حالا چرا به خانواده گفتی

چون تو خونمون بودم گریه کردم اونام فهمیدن 

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

خب مدرک جمع کنین و بهشون نشون بدید  چند ماهتونه؟ به نظرم به مشاوره رایگان تلفنی زنگ بزنین

مدرک دارم ازش اسکرین گرفتم ولی دختره فقط فروشنده هس 

و شوهر من هول 

چون تو خونمون بودم گریه کردم اونام فهمیدن 

خیلی سخته گلم درکت میکنم ولی خب الان شرایطت حوریه باید صبر کنی 

شوهرت چی میگه پشیمون هست؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
چه خیانتی کرده چجوری فهمیدی؟

در حد پیام ولی همین پیام هم آدم رو ناراحت میکنه نمیدونم اسمشو بزارم خیانت یا یه چیز دیگه 

رفته از دختر برا آلت ژل خواسته