راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یکیش رو هر هشت ساعت بخور مثلا ۸ صبح چهار بعداز ظهر دوازده شب اون یکی هم هر شش ساعت بخور مثلا ...
ببین وقتی ۸ خوردم قاعدتا ۶ ساعت بعدش میشه ۲ ک خوردمش اونیکی ک ۱۰ خوردم هشت ساعت بعدش میشه ۶ صبح ک باید بخورم ولی چرا ۶ میشه ؟؟بین هشت ساعتی و ۶ ساعتی ۲ ساعت اختلافه باید ۴ میشد نه ۶ مغزم هنگیدا نصف شبی
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
۶ ساعته رو ۱۲ ظهر ، ۶ عصر ، ۱۲ شب ، ۶ صبح ۸ ساعته ۱۲ شب ، ۸ صبح ، ۴ بعدازظهر ، ۱۲ شب و ...
ببین وقتی ۸ خوردم قاعدتا ۶ ساعت بعدش میشه ۲ ک خوردمش اونیکی ک ۱۰ خوردم هشت ساعت بعدش میشه ۶ صبح ک باید بخورم ولی چرا ۶ میشه ؟؟بین هشت ساعتی و ۶ ساعتی ۲ ساعت اختلافه باید ۴ میشد نه ۶ مغزم هنگیدا نصف شبی
۸ ساعتیا رو ساعت ۴عصر ۱۲ شب و ۸ صبح ۶ ساعتیا رو ساعت ۶چ۷ صبح ۱ظهر ۷عصر و ۱ شب
موبایلتم بزار رو همین ساعتا و اسم قرصتم رو زنگ هشدارت بنویس تا بفهمی موقع کدومشه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
۸ ساعتیا رو ساعت ۴عصر ۱۲ شب و ۸ صبح ۶ ساعتیا رو ساعت ۶چ۷ صبح ۱ظهر ۷عصر و ۱ شب
ببین وقتی ۸ خوردم قاعدتا ۶ ساعت بعدش میشه ۲ ک خوردمش اونیکی ک ۱۰ خوردم هشت ساعت بعدش میشه ۶ صبح ک با ...
اصلا به ایناش فکر نکن عزیزم مگه مجبوری اخه😂😂