2777
2789

گفتم که خاستگارم مطلقه بود 

اون ۳۰ سالش بود من ۲۰ 

اون تریلی داشت و روش کار میکرد 

من دانشجو دبیری ام 

تو عقد جدا شده بود ۴ سال عقد بودن خانوادم اول راضی نبودن ولی من خودم گفتم میخامش 

اخلاقش خوب بود 

وضع مالیش خوب بود 

۴ ماه با هم حرف زدیم در ارتباط بودیم 

اتفاقی فهمیدیم که دیابت داره نوع ۲ 

چون چاق بود و ارث از مادرش بود 

دیابتش بالا بود 

قبلش هم باهاش دعوام شده بود سر حرف مادرش ولی اون طرف منو هیچ وقت نگرفت همش میگفت مادره

هم این بحثارو داشتیم حس میکردم پشتم نیست 

هم دیابتش 

هم فشار خونوادم 

هم حرفای مردم 

همه  اینا باعث شد همه وسیله هاشو جمع کنم برم بدم به خالش

مادرش هم گفته بود که ما خیلی خرج کردیم باید پول رستورانارو هم بدی با این حرف مادرش خیلی  دلم شکست 

ولی ته ته دلم یه حسی بود 

یه ماه گزشت

اومدم دانشگاه سه روز پیش مامانم گفت عقد کرده با یه دختری که دوسال از من بزرگتره 

با خودم میگم چطوری اینقدر زود یکی دیگه رو جایگزین کرد

حالم خوب نیست اصلا 

دلم گرفته خیلی

😐۴۰‌بار دیگه تایپک بزنی همون نظرات قبلی رو میشنوی 

اصلا این مرد حتی ارزش تایپک زدنم نداره

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بهتر از اون گیرت میاد هنوز سنی نداری. غصه نخور. 

اولش سخته. بهش فکر هم نکن. خدا چیزی رو میبینه که ما در توانمون نیست. بهترینش میاد صبور باش❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

بله  عزیزم  دنیا وفا  نداره 

تو که نامزد بودی زمانی 

خودتم بهم زدی 

اما  دل زخمی  تو ببر پهلوی دلهای بانوانی که سالیان  سال با نداری  همیر شان زندگی کردند 

وحالایی که یکم میخواهند ارامش را تجربه کنند همسرشان  فیلش یاد هند می کند 

دلتتتت را  ببر پهلوی بچه  هایی که مادرشان  تازه  فوت کرده 

و می بیند که پدرشان  یاد جوانی  می کنه هنوز ۴۰  نشد از این و اون پرس و پرس می کنند که دختر خوب  خوشگل  کم سن  و سال نمی  شناسی 

گلممم دلتتتت را ببر پهلوی زنی که دهها عمل  جراحی کرده 

صدها دکتر رفته 

صدها عطاری رفته 

صدها معجون  خورده تا بچه دار بشه 

اما  همسرش بی خیال اگر زجر های  همسرش بفکر ازدواج با دختر دیگه  هست  که براش پسر بزاید 

گلمممم داستان این بی رحمی  ها زیاد هست 

بماند به یادگار 

......

چه مسخره 

هیچوقت از اینایی که تریلی دارن و بار میبرن شهرای دیگه خوشم نمیاد 

خداییش چه مادر کم عقلی داشته 

از چیش خوشت اومده بود

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش