2789
عنوان

روحت شاد🖤

489 بازدید | 22 پست

میگفت عشق

مثل یک بیماری میمونه

که تو هر آدمی یجور بروز میکنه،

یکی بدبین میشه،

یکی مهربون میشه،

یکی غمگین میشه،

یه سری هم از ترسِ واگیردار بودن رها میکنن میرن!

من تنها حسی که دارم دلتنگیه

دلتنگ نفسهایت بادر در خاک خفته ی من

دومین ساله که نیستی پیشم تنها وجود و بودنم بشه فدای نگات...🖤🥀

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 💔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

خدا رحمتشون کنه 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
همچنین رفتگار شمارو🖤

متشکرم 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
هیچ چیز بد تر فوت شدن خواهر آدم نیست.(:

خیلی سخته 

الهی که روحش قرین ارامش باشه عزیزم 

براش صدقه بدین 

به نیتش کار خیر انجام بدین خیلی حالتونو خوب میکنه 

برای خواهر من هم دعا کن عزیزم ❤️

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هیچ چیز بد تر فوت شدن خواهر آدم نیست.(:

شاید جسمی نباشن ولی همین که انقد به یادشون هستید یعنی ایشون تو قلبتون هستن و خواهند بود 

چه جایی نزدیکتر از قلبتون؟؟ 

داغ عزیز سخته خدا صبرتون بده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خیلی سخته  الهی که روحش قرین ارامش باشه عزیزم  براش صدقه بدین  به نیتش کار خیر انج ...

روحش قرین آرامشه قولشو از عیسی مسیح گرفتم.

امیدوارم لطف خدا همواره در زندگی شما و خواهرتون هم باشه🖤

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم.💙