2777
2789
تو از اون دسته ادمایی ک بدون توهین تحقیر میکنه  واه واه از اونا ک با پنبه سر میبرن

عزیزم من خودم بارها تعلیق شدم

گفتم که این سایت سایت آزادی نیس آزادی بیان و عقیده صفره حتی عکس بدون حجاب هم نمیتونی بزاری

من خودم متنفرم از کسایی که گزارش میزنن ولی این سایت پر ازین آدماست میخای تغیرشون بدی؟ گزارش زنا تموم نمیشن

این سایت هم عوض نمیشه

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لطفا تایپیک قبلمو گزارش بزنین ممنون.. 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
پرتغال آفریقایی خ وقت بود توی تاپیک ها ندیده بودمتون  امیدوارم همیشه سلامت باشید

خوبی عزیزم 

بچه داری و هزار دردسر مگه وقت میکنم بیام نی نی سایت 

الان ک خوابه تازه گوشیو گرفتم دستم

خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

خوبی عزیزم  بچه داری و هزار دردسر مگه وقت میکنم بیام نی نی سایت  الان ک خوابه تازه گوشیو ...

ایشالله همیشه با بچه ها به شادی سرگرم باشی خانم گل 

به امیدخدا یه روزی اینقدربزرگ می شن که ارزوی این روزاروداشته باشی 🙂😇

ایشالله همیشه با بچه ها به شادی سرگرم باشی خانم گل  به امیدخدا یه روزی اینقدربزرگ می شن که ارز ...

یدونه اس قربونت برم

مرسی بخاطر انرژی مثبتت عزیزم❤

خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار