2777
2789
عنوان

ازدواج

106 بازدید | 10 پست

سنم خوبه این سن تو شهرستان ما مناسبه برا ازدواج ۲۲ سال بعضی دوستان میگن ۲۵یا۲۶ این طرف ما تو اون سن بچه دارن لطفا نگین سنت کمه من بسته به محیط زندگیم میگم

دانشگاه میرم تو اجتماعم هستم خانوادمم اوکی قیافمم متوسط اما یا خواستگار نمیاد یا اگر میاد یه سری ادما که اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه فرهنگشون

اینجا میگفتن فلان سوره فلان چله برداشتم خوندم تاثیر نداشت توسلم فایده نداشت گویا توکلم بی فایدست چون از خود خدا هم میخام فایده نداره

بیخیال از هر خیال🌱

تسبیح دستمه از ته دلم برای ازدواج موفقت دعا میکنم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ماهbanu اجی گلم تو تاپیک این خانم ۴۰ نفر جم شدیم باهم ب نیت ازدواج چله حدیث کسرا بخونیم اگ مایل هستین شرکت کن .شاید خدا فرجی کرد 🌹❤🙏

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

نه اونو میگن خیلی سخته  جواب گرفتین شما؟

من چندبار خواستم بخونم و هر دفعه به یه دلیلی نیمه کاره موند ولی خیلی حاجت میده

از نظر من حضرت زهرا، امام حسین و امام زمان بین اهل بیت خیلی جایگاه ویژه ای دارن

خواستید میتونید چله زیارت حضرت زهرا یا چله یس هدیه به ایشون یا چله زیارت آل یاسین که واسه امام زمان هست بگیرید تا حد امکان تو چله هم نباید گناه کرد که اثرش بیشتر باشه

بستگی به خودتون هم داره معمولا آدمایه همه چی تموم میرن با یکی مثله خودشون اگه خواستگار درست و حسابی میخوای رو خودت کار کن بعد که پیشرفت کنی دیده هم میشی و ایشالا با یه خوبش ازدواج میکنی