2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری🫀☘️

129 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ما یه تیم مشاوره از دانشجو های پزشکی و دندانپزشکی هستیم قراره در کنار شما باشیم و به پیشرفتتون کمک کنیم❤️

هر حرفی سوالی داشتید میتونین از طریق ربات @Farato_bot باهامون در ارتباط باشین در اسرع وقت مشاورین بهتون پاسخ میدن میتونین گزارشکارتون رو هم ارسال کنین و بصورت رایگان براتون تحلیل میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه تاپیک اولم رو نگا بکنین ببینن مباحثی که تا الان خوندم کمه؟  تا تیر چقدر میتونم بخونم  ...

به نظرم درصداتون اگه حفظ بشه عالیه و اینکه الان مباحث پرتکرار رو مرور کنید وتست زمان دار زیاد بزنید مبحث گیاهی زیست خیلی مهمه و درصد میاره چون خیلیا نصفه رها میکنن

خدا خیرتون بده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
به نظرم درصداتون اگه حفظ بشه عالیه و اینکه الان مباحث پرتکرار رو مرور کنید وتست زمان دار زیاد بزنید ...

آخه زیست خیلی کم خوندم نمیشه ک نخونم وایی خدا

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

نه اتفاقا جای این فکرا اصلا تو این مرحله نیست الان باید حداکثر توانتونو بذارین و با این افکار خودتون ...

😭😭😭قلبم درد می‌کنه. از استرس من خیلی دیر. شروع کردم از اول دی ماه کاس زودتر شروع میکردم 

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

استرس دارم 😭😭😭😭

ببین عزیزم اصلا نباید به نتیجه فکر کنی الان شما باید الان تلاش کنی اطلاعات کشب کنی و مرور داشته باشی وقتی با آرامش وتکیه به معلوماتت بری سر جلسه آخرش خوب خواهد شد

سلام گل، شبتون بخیر باشه✨ 

من یک سری مباحث رو کامل تست کردم تست های کنکور چندسال گذشته تا 402

زیست1:فصل1،2،3،4،5

زیست2:فصل1،2وهمچنین فصل های 3،4،5،6و7رو هم خوندم و دارم به ترتیب تست های کنکور رو کار میکنم

از ریاضی مباحث :توابع، توابع نمایی و لگاریتمی، معادلات نامعادله، حد و پیوستگی و مشتق رو تست های کنکور رو کامل کار کردم و میخوام مثلثات رو از فردا تست هاش رو شروع کنم

فیزیک2:فصل1، 3

فیزیک3:فصل 2رو کامل تست هاشو زدم و میخوام فصل3و4رو هم کار کنم باقی مباحث رو حذف کردم

شیمی هم

شیمی1:کامل تست هاشو کار کردم

شیمی هم فصل 1،2،3رو خوندم اما تست هاش رو میخوام تازه شروع کنم

بنظرتون تا اینجا خوب پیش رفتم🥲🫠

از ترمیمی ها هم فقط میخوام شیمی و فیزیک رو ترمیم بزنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈