2789
عنوان

کیا ivf کردن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11868 بازدید | 66 پست
منظورتون هیسترو هست ؟ میشه درباره اندازه گیری رحم توضیح بدین 

هیسترو فرق میکنه خانمی اندازه گیری میکنن دقیقا بدونن کجای رحم بزارن

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
منظورتون هیسترو هست ؟ میشه درباره اندازه گیری رحم توضیح بدین 

نه روز 2-3 پریودت که میری معاینه میکنن و یه میله باریک و نازک شبیه خلال دندون میکنن داخل رحم تا اندازه گیری کنن

چون تو پریود دهانه ی رحم بازه و مثلا دردش کمتره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من چون رویان فقط عمل میرم همه کارام مطبه دکتره به نظرتون بگم که بیهوشی پانکچر اندازه بگیره قبول میکنه

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

راستی استارتر عزیز اندازه گیری رو فقط رویان انجام میده مراکز دیگه انجام نمیدن برای شما شاید نباشه این مورد

الان تو کدوم مرحله ای؟ قبل شروع داروها عمق رحمو اندازه میگیرن

من سه تا ال دی مونده و دو هفتست سینافکت میزنم روز دو میرم مطب سونو شم میگم شاید مطب اندازه نگیره

من سه تا ال دی مونده و دو هفتست سینافکت میزنم روز دو میرم مطب سونو شم میگم شاید مطب اندازه نگیره

پریود که بشی روز 2-3 بهت میگه بری واسه اندازه گیری عمق

بهش فکر نکن شل کن خودتو قبلشم یه شکلات شیرین بخور ب

5 ثانیه س کلا بعدشم 5 دیقه دراز بکش

من اصلا جیک نزدم دکتر میگفت نه به این خانوم نه به جیغ جیغای مریض قبلی

پریود که بشی روز 2-3 بهت میگه بری واسه اندازه گیری عمق بهش فکر نکن شل کن خودتو قبلشم یه شکلات شیرین ...

منم اهل جیغ و داد نیستم دوستان انشاالله به زودی طعم مادر شدن رو بچشین به حق این ماه عزیز

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز