2777
2789
عنوان

کیا ivf کردن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11889 بازدید | 66 پست
مرسی عزیزم چرا باید ال دی بخورم ؟ 

منم الان دارم ال دی میخورم چند دونه مونده فقط ۱۲ روزه سینافکت میزنم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از وقتی امپول شروع شده تهوع و نصف شب گلاب به روتون ا س ت ف ر ا غ دارم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
منم الان دارم ال دی میخورم چند دونه مونده فقط ۱۲ روزه سینافکت میزنم

پس حتما باید خورده بشه .. امپول ها رو ک میزنید اذیت نمیشد ؟ کلا چند ماه طول میکشه تا انتقال انجام بشه ؟ از شروع منظورمه 

خدایا شکرت ..
پس حتما باید خورده بشه .. امپول ها رو ک میزنید اذیت نمیشد ؟ کلا چند ماه طول میکشه تا انتقال انجام بش ...

امپولارو راس ساعت ۸ صبح میزنم هر روز این هفته پریود میشم روز دو میرم داروها و امپولای دیگه بگیرم وسط پریود بعدی تخمک کشی

من کل بازوهام کبوده  دیگه آخریاش به زور تزریق میکردم فقط سردرد داشتم

الان چه مرحله ای هستین کجا انجام دادین

منم ۶ ساله منتظرم جسارتا مشکلتون چیه

شوهرم ضعیف بودن الان عمل کرده دکتر ازشون راضیه ولی این ماه متوجه شدم ک سپتوم دارم و دکتر گفته ماه دیگه باید عمل کنی 

خدایا شکرت ..