خوب فرقش چرا فقط. باید. گوشواره باشه. خوب. لباس هم. میتونه. باشه. اندام. جنسی. هم. هست. و خیلی. چیز ...
دقیقااا نظر منم همینه
تفاوت دختر و پسر مگه فقط تو گوشوار انداختنشونه؟
اینهمه تفاوت دارن
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
نه اخه شما میدونی مشکل چیه اینجا یک سری ها از شهرستان و شهر کوچیک هستن یک سری ها از شهرای بزرگ ،برا همینه که نظرات فرق داره اخه تو شهر کوچیک این چیزا مسخره میکنن
نظر خودمو دارم نظر دیگه ای داری ریپ نزن منو گوشواره مثلا چه خفنیت خاصی داره مثلا؟
هرکسی نظر خودشو داره عزیزم
ممکنه گوشواره انداختن پسرا واسه خیلیا خفن باشه و واسه خیلیا هم نباشه
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
طرح حنا با حنای مشکی توی جنوب زیاد میزنن اولش خیلی شبیه تتو معمولیه
من جنوبی ام و حنای قرمز زدم قبلا ولی حنای مشکی رو امتحان نکردم
هرکسی نظر خودشو داره عزیزم ممکنه گوشواره انداختن پسرا واسه خیلیا خفن باشه و واسه خیلیا هم نباشه
توجامعه ای که توش هستیم نمیشه که یکی بگه ظاهر من که چطور تیپ بزنم و.... اون چیزایی که دست خود ادمه مثلا بالباس زیر بگه میرم بیرون هرکی دلش جیخواد بخواد نمیخواد نخواد من میرم خوب این نمیشه که!