2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم های مورد علاقتو دانلود کن ببین  ورزش کن  تو مجازی پیج بزن فعالیت کن

آره تو خونه ورزش میکنم گلی کتاب میخونم می‌دونی چیه انقد همه میگن کار کن همه جا دختر مستقل و کار کن میگن آدم عذاب وجدان می‌کشه نمی‌دونم چرا ولی خداییش من سر کار رفتنی افسردگی میگیرم اصلا نمیتونم

آره تو خونه ورزش میکنم گلی کتاب میخونم می‌دونی چیه انقد همه میگن کار کن همه جا دختر مستقل و کار کن م ...

دقیقا 

کار کردن خیلی عالیه درست مستقل بودن درامد داشتن و اینا هنش عالیه

ولی این موج عجیبی که راه انداختن ای دختر استقلال داشته باشه وای دختر که کار نکنه تتبله فلانه بیسار فقط و فقط باعث میشه ادم حس کنه بی ارزش و به درد نخوره یا عقب مونده از بقبه و زندگی یا حس حقارت بگیره

در صورتی که همه ادما مناسب وار کردن نیستن کی گفته همه حتما باید کار کنن

حتا از اقایون هم همشون کاری نیستن 

خب شاید واقعا شما برای شغل بیرون مناسب نیستی و بیشتر بهت اسیب بزنه

منم اضطراب اجتماعی دارم دلم میخاد برم سر کار اما نمیتونم واقعا چون تو اجتماع رفتنی پنیک میشم

از طرفی اونقدر از لحاط مالی دستم باز نیست که بگم برم کلاس هنر و کلاس زبان و باشگاه و با هین ۰یزا سر خودمو گرم کنم

برای همین در حال حاضر با اشک و اه به در و دیوار خیره شدم

دقیقا  کار کردن خیلی عالیه درست مستقل بودن درامد داشتن و اینا هنش عالیه ولی این موج عجیبی که ...

آخ دقیقا گل گفتی خواهر 

من افتضاح افسردگی میگیرم بعضی روزا از سر کار برمیگشتمو میشستم گریه میکردم 

الان ولی از وقتی نمیرم کار خونه غذا درس کردن یاد گرفتم اصلا بلد نبودم دسر شیرینی یاد گرفتم ولی انقد اینستارو باز میکنم دختر موفق مستقل بی نیاز میاره آدم واقعا احساس پوچ بودن میکنه

چی باعث میشه که کارکردنی حس خوب نگیری؟ دیدگاهت راجب کارکردن چیه؟

من از سن کوچیک‌کار کردم دگ‌ خانوادم حتی یدونه لباس زیرم‌نمیخریدن برام شده بودم مرد هزینه ی دکترم لباسم همه چی با خودم بود بعد اکثرا با حقوقشچن کیف میکردن ولی خانواده براشون کم‌نمیذاشت من برعکس برا همون متنفرم از کار کردن