saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7305 عنوان ازدواج 137 بازدید | 8 پست ۳۴ سالمههم شاغلم هم خانواده داد همه خانوم هم همه چی تمومانشالله امسال با یه ادم مناسب ازدواج کنمانشالله همه ادمها همدم مناسبشون رو پیدا کننبیاین یکم راجب ازدواج خوب حرف بزنین یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام 1403/02/02 | 21:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 کدوم شهری؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
hana9009 عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 4652 ان شاءالله ، ختم قران هدیه کن برای اینکه یه ازدواج عالی نصیبت بشه خوبه تاثیر داره
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7305 کدوم شهری؟! رشت یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7305 ان شاءالله ، ختم قران هدیه کن برای اینکه یه ازدواج عالی نصیبت بشه خوبه تاثیر داره خیلی دعا خوندم چله گرفتم. به این نتیجه رسیدم هروقت خدا بخواد جور میشه. دیگه حال دعا و چله و .. ندارم یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
حلواپز عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 9349 خیلی دعا خوندم چله گرفتم. به این نتیجه رسیدم هروقت خدا بخواد جور میشه. دیگه حال دعا و چله و .. ندار ... دقیقا موعدش باید برسه
hastizare عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1926 خیلی دعا خوندم چله گرفتم. به این نتیجه رسیدم هروقت خدا بخواد جور میشه. دیگه حال دعا و چله و .. ندار ... اره عزیزم تا قسمتت نباشه نمیشه توکل کن برخدا فرزند ایران
آرزوهام3 عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 86723 برات ۱۰۰ صلوات میگم💚 🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔