2821
2789
عنوان

جهیزیه

196 بازدید | 23 پست

دوستان لطفاً راهنماییم کنید رفتیم سرویس جهیزیه بخریم، پولم به چندتا قلم نرسید، مثلا چای‌ساز نگرفتم. ولی همسرم چای‌ساز رو سفارش داد.جهیزیه رو خونه مادرم آوردند، همسرم پول ایاب و ذهاب راننده و کارگر رو داد و همچنین هزینه چای‌ساز رو داد. الان میگه چای‌ساز جزو خرید عروسه و تو به من بدهکاری. (هم هزینه چای‌ساز و هم کارگرا).

از این حرفش ناراحت شدم. به نظرتون حرفش منطقیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو منم قانونا اصلا وظیفه ای واسه تهیه جهیزیه خانواده ام ندارن اگه چیزی بخرن و کمک کنن لطف هست فقط نه چیز دیگه ای تمام بعدش قرار نیست تمام و کمال باشه که همه چی پس خودش چکاره هست توهم واسه عروسی و بقیه چیزها سخت بگیر کلا تو خونه خودش هم قرار هست زندگی کنه ها

چطور روش شده چنین حرفی بزنه 

خدایی بگو بیا نی نی سایت جواب بده 

با چه رویی به زنت میگی تو به من بدهکاری، اگه قراره حساب بکشی از همسرت خوب ازدواج نمیکردی پولاتو تنها تنها خرج میکردی حالشو میبردی کسی هم بهت بدهکار نمیشد 

این پستو حتما نشون شوهرت بده 

خیلی عجیبی مرد! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جهیزیه و قانونش

مقصود از جهیزیه، اسباب لازم برای شروع زندگی مشترک است و بر اساس قانون جهیزیه، تهیه جهاز بر عهده مرد می باشد. چراکه قانون گذار، در ماده 1107 قانون مدنی، اسباب و وسایل زندگی را از مصادیق نفقه زن دانسته و مردان را مکلف به پرداخت نفقه می داند؛ بنابراین، زنان، الزامی به تهیه جهیزیه ندارند.

اینو به شوهرت بگو در جریان باشه بدونه محض اطلاعش.